Ya tamam ya devam

Ya tamam ya devam

SPOR Haberleri

Terim’in de cezalı olduğu maçta savunma tamamen değişecek ve yedek kuvvetler kendini gösterecek.

Hatay sınavı çok kritik bir maç Galatasaray adına. Hem de son üç maçında sekiz puan kaybeden bir takım adına bir anlamda ‘ya tamam ya devam’ özelliğinde. Üç cezalı, iki koronavirüs ve bir sakata rağmen Cimbom’un kazanmaktan başka çaresi yok. Bazı oyuncular millî takımlarından yorgun da dönseler tüm bunlar Fatih Terim adına bahane olarak görülmüyor. Tecrübeli teknik adam, amasız, fakatsız bir galibiyet istiyor.

Tek forvet Falcao
Ki, Fatih Terim ve yardımcısı Ümit Davala da cezalı olduğu için kulübede olamayacak. Takımın başında ise yardımcı antrenör Levent Şahin olacak. Son iki maçta çift forvet tercihinde bulunan ancak istediği verimi tam olarak alamayan Terim, Hatay’a karşı tek forvete dönecek. O isim de son maçlarda iyi bir görüntü sergileyen Radamel Falcao olacak. Çünkü Mustafa Muhammed’in millî takım dönüşü yorgunluğu olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...