Westbrook'dan müthiş performans

Westbrook'dan müthiş performans

SPOR Haberleri

NBA'de şubat ayının en iyi oyuncusu seçilen Westbrook, Philadelphia karşısında eşi benzeri 26 yıldır görülmeyen bir performans sergiledi.

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'de Oklahoma City Thunder ile Philadelphia 76ers karşı karşıya geldi. Chesapeake Energy Arena'da oynanan mücadele ev sahibi ekibin 123-118'lik üstünlüğüyle sona erdi.Mücadeleye Philadelphia büyük bir farkla başlasa da, Westbrook önderliğinde daha ilk çeyrekte geri dönüşe başladı ve ilk 12 dakika 37-34'lük Thunder üstünlüğüyle sona erdi. İkinci çeyrekte Philadephia skordan kopmadı ve devreyi 3 sayı farkla önde geçti. Üçüncü çeyrekte de Philadlphia önde geçti ama son çeyrekte Oklahoma geri dönmeyi başardı ve maçı uzatmalara taşıdı. Uzatmalarda Westbrook'un üstün gayretiyle sonuca giden Oklahoma, maçı kazandı.Russell Westbreook üstüste 4. kez, 40 ve daha fazla sayıyla ise üstüste ikinci kez triple-double yapmayı başardı. Westbrook, bunu 26 yıl sonra başarabilen ilk oyuncu oldu. 2015 All Star MVP'si Westbrook, 49 sayı 16 ribaunt 10 asistle maçın yıldızı oldu. Enes Kanter ise 8 sayı 5 ribaunt ile maçı noktaladı.Furkan Aldemir'in süre bulamadığı maçta 76ers'ta Isaiah Canaan 31 sayı 7 ribaunt 6 asist, Jason Richardson 29 sayı, Luc Richard Mbah a Moute 18 sayı 14 ribaunt ile oynadı.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...