Wenger dertli: 'Hep zor kura çekiyoruz'

/ Kaynak: DHA
Wenger dertli: 'Hep zor kura çekiyoruz'

SPOR Haberleri  / DHA

Arsene Wenger: 'Biz Arsenal olarak hep zor kuraları çekiyoruz. Geçen sene Fenerbahçe bu sene de Beşiktaş bunlar zor kuralar' dedi.

Salı akşamı İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Arsenal'de defansındaki sakatlıklar menajer Wenger'in canını sıkıyor. Almanya Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda mücadele eden Per Mertesacker, Mesut Özil ve Lukas Podolski takımının sezon hazırlık kampına geç katılması nedeni ile tam hazır olmamalarından Beşiktaş karşısında kadroda yer almamaları beklenirken, Cumartesi günü oynanan Premier Lig ilk maçında Arsenal'in son dakika golü ile kazandığı Crystal Palace maçında sakatlanan defans oyuncuları Laurent Koscielny ve Kieran Gibbs,Wenger'i Beşiktaş maçı öncsi zor duruma düşürdü. 2 defans oyuncusunun da oynamama ihtimaline karşı Alman defans Mertesacker'e İstanbul'a götüren ve Beşiktaş karşısında oynatmayı planlayın Wenger "Koscielny durumunu maç günü değerlendireceğiz. Eğer oynayacak durumda ise ilk tercihim Koscielny olur ama kendini iyi hisetmez ise Mertesacker'e hazır olmasını söyledim. Normalde Mertesacker"in 1 haftaya daha ihtiyacı var ama kendisi de oynamak için istekli. Per Mertesacker oynayabilecek kapasitedeyse onu oynatacağım. Cumartesi günü onu Everton'a karşı oynatmayı planladım fakat acil durum için onu aldım. Onun için biraz erken. Aslında bir haftaya daha ihtiyacı var. Fakat oynamak isterse sorun yok. Gibbs'in durumu biraz daha ciddi. Cumartesi 19 yaşına basan Hector Bellerin ve takıma girebileceğinden eminim. Miquel de seyahat edebilir. Koscielny'nin tedasinin de iyi sonuç vermesini umuyorum" dedi.
THE DAILY TELEGRAPH'IN MANŞETİNDE DE SAVUNMA KRİZİNE DİKKAT ÇEKİLDİ
"WENGER'İN BEŞİKTAŞ ÇARPIŞMASI İÇİN SAVUNMA OYUNCULARI EKSİK"
The Daily Telegraph Gazetesi spor sayfalarındaki "Wenger'in Beşiktaş çarpışması için savunma oyuncuları eksik" manşetli haberinde Arsene Wenger'in takımında yaşadığı savunma krizine dikkat çekildi.
Premier Lig'e mükemmele yakın başlangıç yapan Arsenal'in İstanbul'a istemediği bir yolculuk yaptığını yazan gazete, İstanbul'da Laurent Koscielyn ve Kieran Gibbs'in sakatlıkları yüzünden Arsenal üzerine fırtına bulutlarının çöktüğünü belirtti. Daha önce diğer Alman milli takımında oynayan arkadaşları ile birlikte takıma alınmayacağı söylenen Per Mertesacker'e Arsene Wenger'in "İmdat çağırısı" yapıp takıma sonradan eklediği kaydedildi.
"HEP ZOR KURA ÇEKİYORUZ"
Community Shield Kupası'nda 3-0 lık Manchester City galibiyeti ve Premier Lig ilk haftasında kazanılan Crystal Palace maçı sonrası moralleri yüksek olan Arsenal'de planlar İstanbul'dan da galibiyet ile dönüp bu başarılı başlangıcı devam ettirmek. Arsena Wenger Şampiyonlar Ligi play-off turunda Beşiktaş ile mücadele edecekleri maç hakkında ise "Biz Arsenal olarak Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyoruz. Önümüzde 2 Beşiktaş maçı var ve siz bu maçların ne kadar büyük maçlar olduğunun farkındayız. Umarım salı gecesine kadar sakatlarımız iyileşir ve maça hazır oluruz. Ama ne olursa olsun biz bu turu geçmek için İstanbul'a gidiyoruz. Biz Arsenal olarak hep zor kuraları çekiyoruz. Geçen sene Fenerbahçe bu sene de Beşiktaş bunlar zor kuralar" dedi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...