Webo temkinli konuştu: Şampiyon olmadık!

Webo temkinli konuştu: Şampiyon olmadık!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin lejyonerlerinden Webo ile Kadlec, 23 Nisan münasebetiyle StarCity'de düzenlenen etkinlikte çocuklarla bir araya geldi.

Yıldız oyuncular burada Fenerbahçe Futbol Okulları'nda miniklere teknik direktörlük yaparken, kazanan Webo'nun takımı oldu. Liderliği değerlendiren Webo, "Henüz her şey bitmiş değil. Önümüzde bizi bekleyen zorlu maçlar var" derken, "Şu anda hiçbir şey kazanmış değiliz. En zor maçlar önümüzdeki maçlardır. Aynı şekilde yolumuza devam etmeliyiz" ifadesiyle son düdük çalana kadar aynı ciddiyetle oynayacaklarını söyledi. "Şansımız daha da arttı" diyen Kadlec ise, "Bursa galibiyetinden sonra ipleri elimize aldık. Kalan maçlarımızı da kazanırsak şampiyon olacağız" yorumunu yaptı. Sadece lige değil kupaya da önem verdiklerini vurgulayan Çek savunmacı, sezonu çifte zaferle kapatmak istediklerinin altını çizdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...