Volkan'dan Galatasaray ve Mancini'ye 'kağıt' göndermesi

/ Kaynak: DHA
Volkan'dan Galatasaray ve Mancini'ye 'kağıt' göndermesi
SPOR Haberleri  / DHA

Feenrbahçe Karabükspor maçında sarı lacivertli futbolcular çok konuşulacak bir olaya imza attılar.

Maç esnasında futbolcular arasında elden ele dolaşan kağıt merak konusu oldu. Kağıdı eline alan her futbolcu açıp okuduktan sonra başka bir takım arkadaşına verdi. Elde ele dolaşan kağıtta ne yazdığı bir anda sosyal medyada büyük merak uyandırdı. Meraklı bekleyişe son veren isim ise kağıdı eline en son alan ve kameralara gösteren Volkan Demirel oldu. Kağıtta "Şampiyon Fenerbahçe" yazılıydı.

Futbolcularn bu göndermesi, akıllara maç esnasında futbolcularına kağıtla direktif veren Mancini'yi getirdi.

Volkan'dan Galatasaray ve Mancini'ye 'kağıt' göndermesi

BURAK YILMAZ'DAN ANINDA CEVAP

Karabük maçında Galatasaray'ın hocası Mancini'ye kağıtla gönderme yapan futbolculara Burak Yolmaz yanıt verdi.

Fenerbahçe'nin Karabükspor'u 4-0 geçtiği mücadelede oyuncuların Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin mücadele içinde oyuncularına kağıt ile taktik yollaması için yaptığı gönderme sonrasında Galatasaray'dan ilk cevap geldi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURASI KAĞIDINI PAYLAŞTI

Sarı-kırmızılıların golcü oyuncusu Burak Yılmaz, rakiplerinin cezası nedeniyle şampiyonluğa rağmen, Avrupa Kupaları'na katılamayacak olmasına gönderme yaptı ve Devler Ligi kurasında çıkan "Galatasaray" yazılı kağıdı paylaştı.

Volkan'dan Galatasaray ve Mancini'ye 'kağıt' göndermesi

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...