Volkan Şen: Hakemin kötü kararları dengemi bozdu

Düzenleyen:
Volkan Şen: Hakemin kötü kararları dengemi bozdu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Braga'ya 4-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda ettiği maçta gördüğü kırmızı karttan sonra hakemi iten Volkan Şen, "Hakemin kötü kararları dengemi bozdu." dedi.

Fenerbahçe'nin 4-1 mağlup olduğu Braga deplasmanında kırmızı kart gören Volkan Şen, "Hakemin kötü kararları dengemi bozdu. Ancak artık hedeflere odaklandım. Hem Fenerbahçe hem de Milli Takım'la birlikte büyük başarılar kazanacağım" dedi.

"HAKEM BİZİ KUPANIN DIŞINA GÖNDERDİ"

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Volkan Şen, hâlâ Braga maçının şokunu yaşıyor. Milli takım kampında arkadaşları ile sık sık bu karşılaşma ile ilgili konuşan tecrübeli futbolcu, "Bizim için çok kötü bir geceydi. Her şey iyi başladı. Beraberlik golünü bulduk. Artık 'tur bizim' derken, Hırvat hakem sahneye çıktı. Bizi kupanın dışına gönderdi. Ben de kendimi maçın tansiyonuna kaptırdım ve kırmızı kart gördüm. Olmaması gereken şeyler oldu. Ancak kendimi mutlaka affettireceğim" ifadelerini kullandı.

"ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; bu maçın etkisinden bir an önce kurtulmaları gerektiğini vurgulayan Volkan, "Önümüzde farklı hedefler var. Fenerbahçe forması ile alınacak iki kupa ve milli forma ile kazanılacak bir Avrupa Şampiyonluğu var. Önümüze bakıp, bu hedeflere tek tek yürüyeceğiz. Önce milli maçlara odaklanacağım, sonra takımıma katılıp, Osmanlı maçının ilk 11'inde forma giymek için elimden geleni yapacağım" yorumunu yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...