Volkan patladı!

Volkan patladı!

SPOR Haberleri

Trabzon karşılaşması sonrası soyunma odası koridorlarında kime edildiği belli olmayan küfürlerin bedeli 4 maç oldu.

Fenerbahçe, Kadıköy'deki Trabzon maçının faturasını ödemeye devam ediyor. Beraberlik sonrası liderlik koltuğunu kaybeden sarı-lacivertlilere bir darbe de PFDK'dan geldi. Karşılaşma sonunda soyunma odası koridorlarında ağır küfürler sarf eden ve maçın temsilcisi Murat Şanlı'nın raporuyla tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilen Volkan Demirel, 4 resmi maçtan men ve 23 bin 500 lira para cezası aldı. Fenerbahçe'nin küfürlerin kime edildiği belli değil savunmasına rağmen kurul, tecrübeli kaleciye, "Rakip takım yöneticisine yönelik hakaretleri" gerekçesiyle cezalandırdı. Karar oy çokluğuyla alındı. Tedbir kararı sebebiyle sevk edildiği için Rize maçında forma giymeyen Volkan, bu şartlarda ligde oynanacak Gaziantep, Akhisar ve Konya karşılaşmalarında da görev alamayacak.
Fener Tahkim'e gidecek
Ancak Fenerbahçe'nin kolay kolay pes etmeye de niyeti yok. Tahkim Kuruluna başvuracak sarı-lacivertliler duruşmalı savunma talep edecek. Fenerbahçe, Volkan içim hem indirim hem de erteleme isteyecek. Öte yandan aynı maçta hakemlere "Allah sizi kahretmesin" diyerek kırmızı gören Caner Erkin ucuz yırttı. PFDK, milli oyuncuya 1 maç men ve 13 bin lira para cezası verdi. Volkan gibi tedbirli olarak sevk edilen Caner, Rize maçında oynamayarak cezasını çektiği için Gaziantep deplasmanında görev alabilecek. Son olarak karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalar sportmenliğe aykırı bulunduğu için PFDK'lık olan Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu da ceza aldı. Kurul, Uslu'ya 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin lira para cezası kesti. Tüm bu cezaların Aziz Yıldırım'ın geçen sezondan beri süren cezasının bitimine denk gelmesi ilginç bir tesadüf oldu. nbsp;
M.EMİN ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...