Volkan Demirel'den vatan haini patlaması

Volkan Demirel'den vatan haini patlaması

SPOR Haberleri

Milli maçta sahayı terk ettikten sonra rakip takım taraftarlarının tepkilerine maruz kalan F.Bahçeli kaleci açıklama yaptı

M. EMİN ULUÇ
Birçok futbolcunun yaşadığı acı bir tecrübedir galiz küfürler duymak. Genelde rakip takım taraftarları eder, nadiren kendi taraftarı da futbolcusuna söver. Aminaye tabirle milyonlar kazansa da futbolcu, kulağını tıkar işine devam eder! Ama sabır taşının çatladığı anlar vardır. Ne kadar tecrübeli olursa olsun, bir futbolcu milli maç için sahaya çıktığında kendi taraftarından küfür duymak istemez. Hele ki, bu küfürler henüz yaşını doldurmamış bebeğini hedef alıyorsa, el insaf! İşte Volkan Demirel tam olarak bunu yaşadı ve insanlık daha fazla ayaklar altına alınmasın diye Kazakistan maçı öncesi TT Arena'dan çıktı gitti. Ancak o gün bugündür gittiği her deplasmanda hep aynı tepki, "Vatan haini Volkan Demirel!" Sustu, sustu ama dayanamadı daha fazla, Bursa maçından sonra konuştu. Onun da söyleyecek bir iki çift lafı vardı….
Küfür varsa ben yokum
Bursa'da çok güzel bir stat atmosferi olduğunu belirten Volkan Demirel, "Benim için yapılan tezahüratlara da alıştım. Vatan haini ya da başka şeyler… Ancak işin içine farklı şeyler giriyor. Eşimin, annemin adını anıyorlar. Bunu tabii ki bütün taraftarlara mal etmemek lazım, fakat bazı haddini bilmezler aileme dil uzatıyorlar. Ben onların aile terbiyesi almadıkların düşünüyorum. Adamlıklarından, örf ve adetlerinden şüphe ediyorum. Aksi olsa bu tür tezahüratlar yapmazlardı" dedi. Volkan, "Beni vatan haini ilan ediyorlarsa kendi sayelerinde oldu. Ben milli formayla sahaya çıkmışım. Kalesini koruduğum tribünler bana bu şekilde hakaret ederse gereğini yaparım. Kimse kusura bakmasın ama kendi taraftarlarım bana küfür ederse mücadelede yer almam. Sağ olsun Fenerbahçe taraftarı beni hep destekledi" ifadesini kullandı.
Gelip yüzüme söylesinler
Kendisine küfür edenlere, "Eğer adamsalar buyursunlar dışarıda söylesinler" mesajı yollayan Volkan Demirel, "Sokakta beni gördüklerinde Volkan Ağabey fotoğraf, Volkan Ağabey forma diye yanıma geliyorlar. Şunu anladım ki, Türk insanı kim tepedeyse, kim işini iyi yapıyorsa ona tepki gösteriyor" sözleriyle sitemini dile getirdi. Rakip tribünlerin küfürlü tezahüratlarının kendisine demoralize etmediğini aksine motivasyon sağladığını dile getiren Volkan, "Konsantre olduğumuz zaman yenemeyeceğimiz takım yok. Eskişehir maçı iş kazasıydı. Kaybettiğimiz 2 puanı unuttuk ve önümüze bakıyoruz. Taraftarımız bize inansın. Sezon sonunda hem lig hem de kupada şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız. Takım olarak buna inanıyoruz. Fenerbahçe olarak konsantre olduğumuzda yenemeyeceğimiz takım, aşamayacağımız engel yok" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...