Volkan Demirel'den Okan Buruk'a övgü dolu sözler! En büyük özelliğini açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Asist Analiz
- Güncelleme:
Volkan Demirel'den Okan Buruk'a övgü dolu sözler! En büyük özelliğini açıkladı

SPOR Haberleri  / Asist Analiz

Son dakika haberleri... Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Altay Bayındır başta olmak üzere Bertuğ Yıldırım, Muslera ve Okan Buruk hakkında dikkat çekecek açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig ekibi Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır başta olmak üzere Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk , Fernando Muslera ve Rennes'e giden Bertuğ Yıldırım hakkında açıklamalar yaptı.

Asist Analiz'e konuşan Demirel, "Bertuğ Yıldırım'ı sattık, Bertuğ benim için çok önemliydi. O bölge için bir oyuncuyla anlaştık, oradan geliyorum. Bertuğ'a benzeyen bir oyuncu. Belki ileri uca kenarda oynayan ve 10 numarada oynayabilen bir oyuncu daha alıp transferi kapatacağız. Bertuğ da hak ettiği, vizyonu olan bir kulübe gitti" ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel'den Okan Buruk'a övgü dolu sözler! En büyük özelliğini açıkladı

VOLKAN DEMİREL: ALTAY GİTTİĞİ İÇİN SEVİNÇLİYİM

Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır'ı değerlendiren Volkan Demirel, "Altay, Fenerbahçe için bir değerdi. Uğurcan da aynı şekilde. İrfan da iyi gidiyor. Altay, Manchester'a gittiği için sevinçliyim fakat Fenerbahçe'den gittiği için üzgünüm. İngiltere futbolu onu yukarı seviyeye çekecektir" dedi.

Volkan Demirel'den Okan Buruk'a övgü dolu sözler! En büyük özelliğini açıkladı

VOLKAN DEMİREL'DEN MUSLERA'YA: GİTMESİ HERKESİ ÜZER

Yakın dostu Muslera hakkında konuşan Volkan Demirel, "Muslera benden daha iyi kaleci. Galatasaray'ın değeri. Gitmesi herkesi üzer. Ben kalması ve Galatasaray'da jübile yapması gerektiğini düşünüyorum." düşüncelerini dile getirdi.

Öte yandan Okan Buruk'a da övgüler yağdıran Demirel, "Galatasaray Okan hocanın doğru planlamasıyla şampiyon oldu. Okan hoca bu oyuncu grubunu iyi yönetti ve liderlik yaptı. Oyuncuları kendine inandırmış ve bence en büyük özelliği de bu" değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Asist Analiz
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...