Volkan Demirel'den itiraf! "Çok özledik"

Volkan Demirel'den itiraf! "Çok özledik"

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Shakhtar maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Shakhtar maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Şampiyonlar Ligi hakkına da konuşan Volkan Demirel: "Şampiyonlar Ligi'ni çok özledik. En son güzel yerlerde, güzel hedefte bırakmıştık. İnşallah bu hedefi daha da ileriye taşırız. Ben Şampiyonlar Ligi müziği ve logosunu çok özledim. İnşallah orada mücadele ederiz. Fabiano çok kaliteli bir arkadaşımız. Fenerbahçe'ye uzun yıllar hizmet edecektir." dedi.

VOLKAN'IN FABIANO YORUMU


Her sene olduğu gibi bu sene de elimden gelen arzuyu, kaledeki duruşumu göstereceğim. Bu formanın anlamını benden iyi kimse bilemez. Var gücümle çalışıp Fenerbahçe'ye layık olmaya çalışacağım. Fabiano çok kaliteli ve genç bir arkadaşımız. Fabiano da Fenerbahçe'ye elinden geldiğince katkı sağlayacaktır.

VOLKAN'IN KJAER VE ABDOULAYE SÖZLERİ


Her değişim takımı ileriye götürür. İlerleyen günlerde daha da iyi olacağız. Bütün transferlerin isabetli olduğunu düşünüyoruz. Kjaer olsun Abdoulaye olsun gerçekten çok deneyimli isimler. Rakibimize, her oyuncuya, her teknik adama saygımız var. Fenerbahçe formasııyla sahaya çıkıp elimizden geldiğince mücadelemizi vereceğiz

VOLKAN DEMİREL: "HER ŞEY BU MAÇ İÇİNDİ"

Geçen sezon taraftar anlamında kısır bir sezondu. Bu sezon satılan kombine sayısının arttığını biliyoruz. Artık önümüze bakmalıyız. Maçta güzel bir atmosfer olacağını düşünüyorum. Fenerbahçe'ye gönül verenler olarak birlik olup bu bayrağın altında toplanmamız gerekiyor.

Her şey çok güzel gidiyor. Bütün hazırlıklarımız bu maç içindi. Hocamızın verdiği taktiklerle, onun istedikleri doğrultusunda buradan istediğimiz skoru alarak ikinci maça bunun avantajıyla çıkalım.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...