Volkan Demirel neden geri döndü? İşte cevabı...

Volkan Demirel neden geri döndü? İşte cevabı...

SPOR Haberleri

Aleyhinde edilen küfür nedeniyle Türk Telekom Arena'yı önce terkeden Volkan Demirel'in neden stadyuma geri döndüğü soruları yanıt buldu.

Fenerbahçe'nin ve Milli Takımın file bekçisi Volkan Demirel, Kazakistan ile oynanan maçın öncesinde kendi aleyhine edilen küfür nedeniyle Türk Telekom Arena'yı terk etmesinin ardından neden geri döndüğünün gerçeği ortaya çıktı. Volkan Demirel'i geriye çağıranların Hukukçular olduğu ortaya çıktı. Türkiye Futbol Federasyonu'na bağlı çalışan hukukçular, Volkan Demirel'in esame listesine yazıldıktan sonra kadrodan çıkarılması sonrası doping kontrolüne girmesinin zorunlu olduğu, bu kontrole girmemesi halinde ise doping şüphesi nedeniyle en az 6 ay futboldan men cezası alabileceği konusunda uyarılar yapıldı. Uyarıları alan Volkan Demirel, derhal Türk Telekom Arena'ya geri döndü ve doping kontrolüne girerek men cezasından kurtulmuş oldu. Sporx


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...