Volkan Demirel, 'Ligde şanpiyon, Avrupa'da da en az yarı final' dedi

Düzenleyen:
Volkan Demirel, 'Ligde şanpiyon, Avrupa'da da en az yarı final' dedi

SPOR Haberleri

Tarihin en iyi kadrolarından birine sahip olduklarını ifade eden Volkan Demirel, "2016'dan beklentim ligde şampiyonluk, Avrupa'da da en az yarı final" dedi

M.Emin ULUÇ - Bu sezon gösterdiği başarılı performansla ikinci baharını yaşayan Volkan Demirel, şampiyonluğa yürekten inandığını söyledi. Kulübün televizyonuna konuşan kaptan, çok güçlü bir kadroya sahip olduklarını ifade ederken, "Geçmiş yıllarda da isim olarak çok büyük futbolcular geldi. Ama eskiden 1-2 yıldız isim vardı. Mesela bir sezonda Roberto Carlos, bir sezonda Ortega-Anelka ama bu sefer 3-4 tane, 5 tane yıldız var. Hatta takımın hepsi kaliteli oyunculardan oluşuyor. Ayrıca bütünlük olarak, çok iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz" dedi. Defans oyuncularının çok güçlü olduğuna dikkat çeken Volkan, "Hem ligde hem de Avrupa'da çok iyi savunma yaptık. Bu bizim için çok büyük bir artı. İnanıyorum ki bu bize sezon sonunda çok büyük bir katkı sağlayacak" yorumunu yaptı.

1-0 olsun bizim olsun
Kadro yapısının güçlü olmasının camiadaki beklentiyi arttırdığını da itiraf eden Volkan Demirel, "Bence Süper Lig çok zor. Diğer liglerde güçlü takımlar belki oynayabiliyor ama burada oynatmıyorlar. Hem saha şartları, hem de rakiplerin bizim takıma bakış açıları nedeniyle zorlanıyoruz ve az gol atabiliyoruz. Seviyemizi biraz daha yükseltmemiz lazım. Onun dışında ben her şeyin iyi olduğunu düşünüyorum. Taraftarlarımız daha farklı skorlu galibiyetler istiyor ama 1-0 olsun bizim olsun. Önemli olan 3 puan. 3 puan ala ala gidelim" dedi. Şampiyonluğu kimseye kaptırmayacaklarını söyleyen Volkan, "2016'dan ilk beklentim; şampiyonluk, Avrupa'da da en az yarı final. Hatta önceki yarı final başarımızı belki final, belki kupa olarak aşmak. Çünkü bunu yapabilecek bir kadro var" açıklamasında bulundu. 

ARKADAŞLIK MÜKEMMEL
Takıma çok sayıda yeni oyuncu gelmesine rağmen kimsenin adaptasyon sorunu yaşamadığını belirten Volkan Demirel, "Çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Yabancısıyla, yerlisiyle, hocasıyla biz bu işi inşallah götüreceğiz gibi geliyor" dedi

EURO 2016 dopingi
- Kadrosunda yerli, yabancı çok sayıda milli oyuncu barındıran Fenerbahçe'de EURO 2016'nın takıma olumlu etki yapması bekleniyor. Teknik Direktör Vitor Pereira, Fransa'da boy göstermek isteyen oyuncuların yüksek performansının aynı zamanda takımı da şaha kaldıracağını düşünüyor.

Saracoğlu bakımda
Ligin tatile girmesiyle birlikte Saracoğlu Stadı'nın zemini bakıma alındı. Kar yağışı boyunca çimlerin korunması için alttan ısıtma sistemi devreye sokulurken, zemin yenilemesini yapan Hollanda firması çalışmaları merkezden takip ediyor. Zeminin kupadaki Giresun maçına kadar düzelmesi bekleniyor.

Ozan Tufan’a tam destek
Büyük umutlarla transfer edilen, ancak henüz beklentilere cevap veremeyen Ozan Tufan'a Başkan Aziz Yıldırım'dan destek geldi. Genç yıldızla özel olarak görüşen Yıldırım'ın, "Cesur ve rahat ol. Hata yapmaktan korkma" diye moral verdiği Ozan'la Volkan Demirel, Gökhan ve Mehmet Topal da yakından ilgilenerek destek oluyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...