Volkan Demirel kapıyı tekmeledi!

Düzenleyen:
Volkan Demirel kapıyı tekmeledi!

SPOR Haberleri

Peş peşe yaşanan kayıplar, takımda herkesi gerdi. Konya yenilgisinin ardından soyunma odasından sinirli bağrışlar geldiği duyuldu.

Fenerbahçe’de moraller alt-üst durumda. Osmanlı beraberliği sonrası Torku Konya deplasmanında şok bir yenilgi alan Sarı-Lacivertliler’in soyunma odasında gergin anlar yaşandı. Futbolcular son derece sinirli bir şekilde odaya girdi. Ardından içeriden bağrış sesleri duyuldu. Oyuncular gergin bir şekilde yenilginin değerlendirmesini yaptı. Ancak sinirler yatışmadı. Kaptan Volkan Demirel, soyunma odasından çıktıktan sonra sert bir şekilde kapıyı vurarak kızgınlığını belli etti.

Fenerbahçe kafilesi karşılaşmanın ardından otobüsle havalimanına geçti, oradan da uçakla İstanbul’a döndü. Soyunma odasının aksine, teknik heyet ve futbolcuların yolculuk boyunca sessizliklerini korudukları öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...