Volkan Demirel, Hollanda maçı için iddialı konuştu

Volkan Demirel, Hollanda maçı için iddialı konuştu

SPOR Haberleri

A Milli Futbol Takımımızın Estonya'yı 2-0 yendiği mücadele sonrasında Volkan Demirel yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu.

Maçı değerlendiren file bekçisi Volkan Demirel, "İstediğimiz, düşündüğümüz bir galibiyeti aldık. İnşallah son maçımızı da en iyi şekilde geçerek play off'a kalmak istiyoruz. Şu ana kadar istediklerimizi sahaya yansıttık." diye konuştu. Son maçlarda gelen iyi sonuçlar sonrasında farkın ne olduğu sorulan Volkan, "Yansıyan ortada. Futbol, skorlar her şeyi gösteriyor. Yoruma gerek yok." cevabını verdi. Son maçta taraftarları stada beklediklerini vurgulayan deneyimli eldiven, "Bütün taraftarlarımızı stada bekliyoruz. Biz de onlara layık bir futbol oynayacağız. Çünkü Türkiye'nin futbol anlamında buna ihtiyacı var. Tek bir yürek olarak İnşallah istediğimizi gerçekleştiririz." dedi.

Hollanda maçı için konuşan Volkan, "Hollanda, Hollanda her zaman. Ama onların ne yapacağı değil, bizim ne yapacağımız önemli. Bizim durumumuz neticeyi getirecek. " ifadelerini kullandı.

Onur ile aralarında bir problem olup olmadığını da cevaplayan tecrübeli kaleci, "Basındaki arkadaşlar daha iyi bildiği için kafalarına göre yazıyor çiziyor. Üzüldüğüm onlara inananlar. Öyle bir fotoğraf yakalamışlar ki sanki kavga etmişiz gibi. Farklı yerlere çekilmiş olabilir. Bazı arkadaşlar olayları başka yerlere çekmek istiyor. Doğrular her zaman büyük satırlarda yer almaz. Biz yolumuza devam ediyoruz. Bu bayrağa hizmet etmek için buradayız. TV kimliğini taşıyorsan bu bayrağa hizmet etmek bizim görevimiz" diyerek sözlerini noktaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...