Volkan Babacan'a sürpriz talip

Düzenleyen:
Volkan Babacan'a sürpriz talip

SPOR Haberleri

Beşiktaş yönetiminin, Fenerbahçe maçında yeniden dikkatleri üzerine çeken Başakşehir'in başarılı kalecisi Volkan Babacan'ı kadrosuna katmak için harekete geçtiği iddia edildi.

Bitime iki hafta kala şampiyonluk için geri sayıma geçen Beşiktaş, ilk transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

Takvim'in haberine göre; Beşiktaş Yönetimi'nin bir kaç gün içinde, Haziran ayında Fransa'da düzenlenecek EURO 2016 finallerinde de A Milli Takım'ın kalesini koruması beklenen milli kaleci için Başakşehir'e resmi teklif sunması bekleniyor.

ŞENOL GÜNEŞ İSTEDİ

Devler Ligi sahnesine iki üst düzey kaleciyle çıkmak isteyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Volkan Babacan'ın transferini Avrupa Şampiyonası'ndan önce bitirilmesini istediği öne sürüldü. Bu gelişmenin ardından kolları sıvayan Beşiktaş yönetiminin bir kaç gün içinde Başakşehir'e resmi teklifi sunacağı öğrenildi.

BONSERVİSİ 7 MİLYON EURO

Bonservis bedeli 7 milyon Euro olan Volkan'ın Başakşehir ile sözleşmesi 2018 yılında sona eriyor.

BOYKO GİDİYOR

Ara transfer döneminde Beşiktaş'a transfer olan ancak beklenen performansın çok altında kalan Boyko ile yollar sezon sonunda kesin olarak ayrılıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...