Vodafone Arena yarın açılıyor

Düzenleyen:
Vodafone Arena yarın açılıyor

SPOR Haberleri

Vodafone Arena yarın saat 16.30'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmen açılacak

Milyonlarca Beşiktaşlı'nın, hizmete girmesini sabırsızlıkla beklediği Vodafone Arena'da son 24 saate girildi. Stadın açılışı yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek. Beşiktaş pazartesi günü yeni statta ilk maçına çıkarken takımın ve taraftarın 1065 günlük stat hasreti sona erecek.

İlk maçına çıkacak
 
Beşiktaş 2.5 yıldır yapımı süren ve artık açılması için gün sayılan yeni yuvası Vodafone Arena'ya dönüyor, hasret bitiyor!.. 2012- 13 sezonunun 33. haftasındaki G.Birliği maçıyla İnönü Stadı'na veda eden Beşiktaş ile milyonlarca taraftarın hasreti, 1065 gün sonra sona eriyor. Siyah-beyazlılar, pazartesi günü yeni mabedi Vodafone Arena'da ilk maçına çıkacak. Vodafone Arena'daki 41903 taraftar marşlar ve tezahüratlarla Arena'yı karnaval yerine çevirecek. #EveDönüyoruz sloganıyla geri sayımı sürdüren Vodafone Arena'nın sosyal medyadaki resmi twitter hesabı, "son 11" sloganıyla başlattığı ve efsane futbolcuların fotoğraflarını kullandığı görüntülerle taraftarların geri sayımına destek veriyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...