Vincent Aboubakar Beşiktaş'ta! Kamerunlu golcünün geliş tarihi belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Vincent Aboubakar Beşiktaş'ta! Kamerunlu golcünün geliş tarihi belli oldu

SPOR Haberleri

Son Dakika Beşiktaş haberi... Vincent Aboubakar Beşiktaş'ta! Kamerunlu oyuncu yarın evrak işlerini halledip İstanbul'a gelecek. 30 yaşındaki golcü Beşiktaş ile yıllık 2.5 milyon Euro'dan 2.5+1 yıllık anlaşma sağlamıştı.

Beşiktaş'ta taraftarının yolunu gözlediği Vincent Aboubakar imzaya geliyor. TRT Spor'un haberine göre; Kamerunlu golcü yarın İstanbul'da olacak.

Wout Weghorst’un Manchester United’a transferinin ardından eski golcüsüne yönelen Siyah-Beyazlılar, Vincent Aboubakar'da mutlu sona ulaştı.

İKİ KERE GELDİ, İKİ KERE ŞAMPİYON YAPTI

Beşiktaş'a ilk kez 2016-17 sezonunda transfer olan ve şampiyonlukta büyük pay sahibi olan 30 yaşındaki santrfor, 2020-21 sezonu şampiyonluğun da takımdaydı.

Hem Şenol Güneş hem de Sergen Yalçın'la şampiyonluk yaşayan Aboubakar, 2. şampiyonluktaki "sakatım bahanesiyle" oynamama tavrı nedeniyle çok tartışılmıştı.

Vincent Aboubakar Beşiktaş'ta! Kamerunlu golcünün geliş tarihi belli oldu

Aboubakar 2022 Dünya Kupası'nda Kamerun'un Brezilya'yı 1-0 mağlup ettiği maçta son dakika golünü atmıştı.

ABOUBAKAR KAÇ PARA ALACAK?

Al-Nassr ile sözleşmesini feshede Vincent Aboubakar'ın Katar'dan aldığı cazip teklifi "Ben Beşiktaş ile anlaştım" diyerek reddettiği yönünde haberler gündeme geldi.

Suudi Arabistan Ligi'nde bir takımda en fazla 8 yabancı futbolcuya izin verilmesi nedeniyle Al Nassr'ın yeni transferi Cristiano Ronaldo'ya yer açmak için Aboubakar'dan çıktı.

30 yaşındaki golcü Beşiktaş ile yıllık 2,5 milyon Euro'dan 2,5+1 yıllık anlaşma sağlamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...