Vedat Muriqi sakat mı? Transferden son anda vazgeçen Club Brugge ile Lazio FIFA'lık oldu

Düzenleyen:
Vedat Muriqi sakat mı? Transferden son anda vazgeçen Club Brugge ile Lazio FIFA'lık oldu

SPOR Haberleri

Geçen sezon devre arasında La Liga ekibi Mallorca'ya transfer olan ve İspanya'da kendini kanıtlayan Vedat Muriqi'nin 10.5 milyon euro bonservisle Belçika şampiyonu Club Brugge'e transfer olması bekleniyordu. Ancak sağlık kontrolleri ve imza için Belçika'ya giden santrforun transferi son anda iptal olmuştu. Muriqi'yi satamayan Lazio, konuyu FIFA'ya taşıyor...

İtalya basınında çıkan haberlere göre; Lazio, oyuncusunu bir dizi sağlık testinden geçirdi.

Futbol oynamak için mükemmel durumda olduğu kanıtlanan santrforun transferinin sebepsiz iptal edildiğine yönelik şikayet FIFA'ya iletildi.Vedat Muriqi'nin yeni takımında yıllık 2 milyon euroya oynayacağı belirtilmişti.

Kosovalı golcü Vedat Muriqi'nin Lazio macerası beklediği gibi geçmedi... 2020 yazında Fenerbahçe'den 20 milyon euroya transfer olan 28 yaşındaki santrfor 5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Transferin, Muriç'in sağlık kontrollerinden geçememesi nedeniyle iptal olduğu belirtilirken, Kosova basınından Arlind Sadiku'nun iddiasına göre ise transferin iptal olmasını nedeni tıbbi değildi, golcü futbolcu formda ve yeni sezona hazır bir durumdaydı.

Ancak Brugge son dakikada fikrini değiştirdi ve masadan kalktı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...