Vedat Muriqi: 'Bana gelen transfer teklifi yok, Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşamak istiyorum'

Düzenleyen:
Vedat Muriqi: 'Bana gelen transfer teklifi yok, Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşamak istiyorum'

SPOR Haberleri

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Vedat Muriqi, “Bana gelen bir transfer teklifi yok. Fenerbahçe’ye yeni geldim ve şu an sadece burada başarılı olup, şampiyonluklar yaşamak istiyorum” dedi.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri’nde geçtiğimiz milli maç döneminde ülkesi Kosova forması altında müthiş bir performans gösteren Vedat Muriqi, 2-1 kazanılan Çekya karşılaşmasında 1 gol atarken, İngiltere’ye 5-3 kaybedilen mücadelede de 2 asist ve 1 golle oynamıştı. Son İngiltere sınavında ortaya koyduğu futbolla ilk başta Premier Lig’in devlerinden Tottenham’ın canlı olarak izlettiği Vedat için son olarak da bir başka dev Manchester United düğmeye basmıştı. United’ın, Fenerbahçe’nin, Alanyaspor’la deplasmanda oynayacağı karşılaşmada 25 yaşındaki golcüyü gözlemci ekibinden Krsto Kilibardo’ya izleteceği bildirildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...