Ve Jürgen Klopp kararını verdi

Ve Jürgen Klopp kararını verdi

SPOR Haberleri

Borussia Dortmund'da ki görevinden istifa eden teknik direktör Jürgen Klopp'un, yeni bir kulüple çalışmak istemediği ve bir süre dinleneceği belirtildi.

Bild gazetesinin bir haberine göre, Bundesliga'nın sona ermesi ve Almanya kupa finalinin de geride kalmasıyla Borussia Dortmund'daki görevi resmen sona eren ünlü teknik adam Klopp'un, kısa sürede yeni bir kulüple çalışmayacağı kaydedildi. 7 yıl boyunca Borussia Dortmund ile 2 lig şampiyonluğu, 1 Almanya kupası, bir de Şampiyonlar Ligi finali gibi başarılara imza atan 47 yaşındaki Jürgen Klopp'un, kendisiyle çalışmak isteyen Liverpool, Real Madrid ve Manchester City gibi dev Avrupa kulüpleriyle görüştüğü ve şimdilik görev alamayacağını bildirdiği belirtildi.

Dinlenmek için kendisine zaman ayıracağını ifade ettiği belirtilen Jürgen Klopp'un, söz konusu tatil dönemini ne zamana kadar sürdüreceği ise merakla bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...