Ve Ali Koç'un bombasını duyurdular! Dünyaca ünlü...

Düzenleyen:
Ve Ali Koç'un bombasını duyurdular! Dünyaca ünlü...

SPOR Haberleri

Dünya basınının önde gelen yayın kuruluşlarından ESPN, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan isimle ilgili haber yaptı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ilk transfer bombasını patlatıyor... Bu gelişmeyi dünyaca ünlü basın kuruluşu ESPN duyurdu...

ESPN, Fenerbahçe'nin İngiliz orta sahaya yaptığı teklifin de detaylarını açıkladı. Haberde sarı-lacivertlilerin, Wilshere'dan en kısa sürede kararını bildirmesini istediği belirtildi.

Arsenal ile olan sözleşmesi sona eren ve Londra kulübünden resmen ayrılarak şu anda boşta olan Jack Wilshere'da gelişme! ESPN, Fenerbahçe'nin Jack Wilshere'a 4 yıllık bir teklif sunduğunu açıkladı! Haberde sarı-lacivertlilerin, İngiliz futbolcuya yıllık 4 milyon Euro (21,5 milyon TL)önerdiği kaydedildi.

Bonservisi elinde olan Wilshere'a cüzi bir imza parası ödemeye de hazır olan Fenerbahçe'nin, İngiliz futbolcudan en kısa sürede kararını vermesini istediği belirtildi.

Fenerbahçe'nin Fransız sportif direktörü Damien Comolli'nin, Wilshere'ı Türkiye'ye gelmesi için ikna etme çalışmalarının sürdüğü kaydedildi.

Arsenal ile sözleşmesi sona eren Jack Wilshere, sezonu 1 golle tamamlamıştı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...