Ve Abou Kartal oldu

- Güncelleme:
Ve Abou Kartal oldu

Spor Haberleri

Sözleşme feshi için kulübüyle anlaşan Kamerunlu yıldız özel uçakla İstanbul’a getirilecek

Beşiktaş, Wout Weghorst’un ayrılmasının ardından Vincent Aboubakar’ı kadrosuna katmak isterken, siyah-beyazlılara müjde geldi. Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Nassr’da forma giyen Vincent Aboubakar bugün fesih işlemlerini halledip, Beşiktaş adına evraklarını hazırlayacak. 30 yaşındaki Vincent Aboubakar, fesih işlemlerinin hemen ardından uçağa binecek ve İstanbul’a gelecek.

2,5+1 YILLIK İMZA

Kamerunlu golcü, Beşiktaş’la 2,5 artı 1 yıllık olmak üzere seneliği 2.5 milyon avroya imza atacak. Tecrübeli futbolcu, yarım dönem için ise 1,5 milyon avro kazanacak. Aboubakar en son 2020-21’de bir sezon görev yaptığı Beşiktaş’ta 26 maçta 15 gol atmış, son haftalardaki sakatlığı sebebiyle yoğun eleştiri almıştı. Tecrübeli futbolcunun Kayserispor ile oynanacak maçın kadrosuna alınma ihtimali var.

KARTAL TEKLİF YÜKSELTTİ

Beşiktaş bir süre önce teklifte bulunduğu Vitor Tormena için fiyat yükseltti. Siyah beyazlılar, Brezilyalı stoper için teklifini 3,5 milyon avroya çıkardı. Braga, 6 milyon avro talep ettiği 27 yaşındaki oyuncunun bonservis bedelinde indirime gitmesi hâlinde transfer gerçekleşecek. MURAD TAMER'İN HABERİ

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...