Van Persie yükselen performansını değerlendirdi

Van Persie yükselen performansını değerlendirdi

SPOR Haberleri

Sezonun ilk yarısında ortaya koyduğu performansla eleştirilen F.Bahçeli Van Persie, son 3 lig maçında golleri ve asistleriyle takımı sırtladı.

Fiziksel ve mental olarak kendisinde hiçbir farklılık olmadığını dile getiren Hollandalı, "Bu benden çok takımla alakalı. Top hücum bölgesine daha fazla geliyor ve ben de daha fazla topla buluşabiliyorum. Bu da benim üretkenliğimi artırıyor. Fiziksel ve mental olarak hiçbir fark yok. Ama son 3 maç özgüvenimi yerine getirdi" diye konuştu. Van Persie şampiyonluk için de şunları söyledi: "Şampiyonluğu hak eden bir takımız ve bu bizim için hayal değil."

MİLLİ TAKIM MÜJDESİ
Van Persie'nin performansı, milli takım hocası Blind'in de dikkatinden kaçmadı. Hollandalı hoca Mayıs sonundaki İrlanda ve Polonya maçlarının kadrosu için yıldız futbolcuyu yeniden düşünmeye başladı. Yardımcısı Van Nistelrooy bu hafta hem Sneijder hem de Van Persie'yi izleyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...