Van Persie krizine İtalyan formulü

Van Persie krizine İtalyan formulü

SPOR Haberleri

Terraneo milli maçların ardından Van Persie ile bir araya gelecek...

Hollandalı yıldızın ilk 11'de oynama isteğini haklı bulan fakat bunun krize dönüşmesinden rahatsızlık duyan Terraneo'nun Van Persie'ye ise "Sürekli oynamak istemen takım için mutluluk verici. Fakat Pereira veya takıma cephe almamalısın. Böyle tavırlar sadece rakiplerimizi sevindirir. Önemli olan takımın başarısı" telkininde bulunacağı belirlendi. Eğer görüşmeler olumlu olursa, Terraneo'nun Pereira ile Van Persie'yi buluşturup üçlü bir zirve yapacağı da ifade edildi.
 
VAN PERSİE İLLE DE 11 DİYOR
Akhisar maçında yedek kaldığı için Pereira ve takıma cephe alan Van Persie de bu krizin bir an önce çözülmesini istiyor. Fakat Hollandalı yıldız 11'de oynama şartı koşuyor.
 
İNADINDAN VAZGEÇER Mİ?
Pereira 'önce takım' parolasıyla hareket ediyor ve tam hazır olmadan Van Persie'yi sürekli 11'e koymak istemiyor. Fakat Terraneo ile görüşmesinin ardından neler olacağı merak konusu.
 
TARAFTARLAR DA KRİZ BİTSİN İSTİYOR
Pereıra ile Van Persie arasında yaşanan krizden en çok Fenerbahçeli taraftarlar şikayetçi... Ortaya çıkan gerilimden takımın büyük zarar gördüğünü düşünen Sarı-Lacivertli taraftarlar bir an önce orta yol bulunarak olayın tatlıya bağlanma sını istiyor. Taraftarlar sosyal medyada da bu yönde mesajlar paylaşıyor
 
Kaynak:Takvim

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...