Van Persie: Çocuk kalmak istiyorum

Van Persie: Çocuk kalmak istiyorum

SPOR Haberleri

İnsan ruhunun bedeninden daha önemli olduğunu vurgulayan Van Persie, "Mümkün olduğu kadar uzun süre çocuk kalmak istiyorum" dedi

F.Bahçe'nin Hollandalı futbolcusu Robin van Persie'nin doğup büyüdüğü şehir olan Rotterdam'dan dostu Leo Verheul, yıldız oyuncuyla ilgili bir blog sitesine açıklamalarda bulundu. Verheul, hem Van Persie'nin sözlerine yer verdiği hem de başarılı futbolcuyu tanıyan dostlarının sözlerinden yola çıkarak bir blog yazısı kaleme aldı. Geçirdiği kötü zamanlarda, cool davranıp bunu zihnine aktardığını anlatan Van Persie, zihninin vücudunu tedavi etmesini beklediğini açıkladı. 


PSİKOLOG GİBİ KONUŞTU! 
İnsanın ruhunun bedeninden çok daha önemli olduğuna değinen Hollandalı yıldız, "Modern oyuncular, her zaman sonuçlarla değerlendirilir. Bir makine gibi çalışması gerekir. Bu hayatta kalmak için tek yol bu. Duygusal süreçte istikrar bu yüzden önemli. En büyük hayalim mümkün olduğu kadar uzun süre çocuk kalmak. İçimde hala bunu hissediyorum. Ben buyum. Tek isteğim var. Çocuk olmak ve hep futbol oynamak." 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...