Van der Wiel geri dönüyor

Van der Wiel geri dönüyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin kayıp yıldızı Gregory van der Wiel, sonunda ortaya çıktı.

Aşil tendonundaki zorlanma nedeniyle sağlık heyeti tarafından özel programa alınan Hollandalı yıldızın milli arada bu programı tamamlayacağı ve yakın zamanda takımla birlikte antrenmanlara çıkacağı öğrenildi. Van der Wiel'in fiziksel olarak tüm eksiklerini giderdiği ve teknik direktör Advocaat'ın kararına göre Galatasaray derbisinde kadroya alınabileceği gelen haberler arasında.

HOLANDA FORMAS LENS'E YARAMADI
Uzun bir ara sonrası milli davet alan Lens, Hollanda'nın Belçika ile oynadığı ve 1-1 biten dostluk maçında sakatlandı. İlk 11'de sahaya çıkan Lens, 38. dakikada Hollanda'yı öne geçiren penaltının kahramanı olurken, 65'te adele sakatlığı yaşadı ve kenara geldi. Hollanda Teknik Direktörü Danny Blind, başarılı futbolcunun Lüksemburg maçında oynamayacağını duyurdu. Lens'in Fenerbahçe- Galatasaray derbisinde forma giyip giymeyeceği ise kontroller sonrası belli olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...