Valerien Ismael'den Dele Alli açıklaması... İngiliz yıldız Beşiktaş'a gelecek mi?

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Valerien Ismael'den Dele Alli açıklaması... İngiliz yıldız Beşiktaş'a gelecek mi?

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

son Dakika Beşiktaş haberi... Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, adı bir süredir Beşiktaş'la anılan İngiliz yıldız Dele Alli'yle ilgili sorulan soruya cevap verdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Karagümrük'ü 4-1 mağlup ettikleri Süper Lig 3. hafta maçının ardından beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Orta saha transferi için gün sayan Siyah-Beyazlılar'ın hocası, Premier League ekiplerinden Everton forması giyen 26 yaşındaki İngiliz yıldız Dele Alli'yle ilgili soruya şu cevabı verdi:

"İsim konusunda yorum yapmam. Bazı konular net olunca bildiririz. Perde arkasında çalışmalarımız devam ediyor. Takımımıza daha da kalite katmak istiyoruz. Transfer sezonunun sonuna kadar yapmak istediklerimiz var. İnşallah bunu devam ettiririz."

ANREA PİRLO İÇİN VAKTİ DARALIYOR

Karagümrük'ün başında 2'de 0 yaparken 8 gol yiyen İtalyan teknik direktör Andrea Pirlo ise şunları söyledi:

"Hep aynı şeyler oluyor! Kötü başlıyoruz ve bütün direncimiz kırılıyor. Bu konular üstünden çalışıyoruz. Uzun uzun çalışıyoruz. Yine aynı şeyler oluyor. Kendimize gelmeliyiz. Her maç 4 gol yiyemeyiz! Maç kaybetmeye devam edemeyiz. Vakit daralıyor. Çalışıyoruz ama daha farklı yollarla çalışmaya devam etmemiz gerekiyor herhalde."

Valerien Ismael'den Dele Alli açıklaması... İngiliz yıldız Beşiktaş'a gelecek mi?

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...