Valbuena kendini böyle tanımladı: Savaşçı

Düzenleyen:
Valbuena kendini böyle tanımladı: Savaşçı

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertli formayla zaferler kazanmak istediğini söyleyen Mathieu Valbuena “Takım oyuncusuyum. Kaybetmeyi sevmem. Bu sebeple sahada her şeyimle savaşırım” dedi

M. EMİN ULUÇ

Fenerbahçe’nin Lyon’dan transferi Mathieu Valbuena dün İstanbul’da detaylı bir tur yaptı. Önceki gün sağlık kontrolünden geçip yöneticilerle bir araya gelen Fransız yıldız dün ise Saracoğlu Stadı’nı gezdi. Asbaşkan Ali Yıldırım tarafından karşılanan Valbuena, Fenerium ve FB TV’yi de ziyaret ederken “Fenerbahçe’nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu bu gezi sırasında görmüş oldum. Gerçekten dünya çapında bir kulüp. Sadece futbolda değil diğer branşlarda da uluslararası seviyede. Burada olduğum için gerçekten çok mutluyum” dedi.
Takım için oynarım
Fenerbahçe’de şampiyonluklar yaşamak istediğini dile getiren Valbuena “Birden fazla pozisyonda oynayabiliyorum. Hocalarım beni kanatlarda, 10 numara pozisyonunda ve forvette oynattığı dönemler oldu. Ancak benim için bunun önemi yok. Takımın başarısı ne gerekiyorsa yaparım” dedi. Takım oyuncusu olduğunu vurgulayan Fransız “Ben her zaman elimden gelenin en iyisini yapmak için uğraşırım. Kazanmayı seven bir oyuncuyum. Kaybetmeyi kabullenmeyen bir yapım var. Bunun için de terimin son damlasına kadar savaşırım” sözlerini kullandı. 

Bonservisi 1,5 milyon €
Valbuena için ödenecek bonservis bedelini Lyon açıkladı. Fransız kulübü Fenerbahçe'nin 1,5 milyon avro ödeyeceğini, belirli başarı kriterlerinin karşılanması durumunda bu tutara 1 milyon avro daha ekleneceğini duyurdu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...