Vakıfbank tarih yazıyor

Vakıfbank tarih yazıyor

SPOR Haberleri

Vakıfbank, FIVB Kadınlar Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonası yarı finalinde Çin'in Guangdong Evergrande takımını 3-0 yenerek, finale yükseldi.

FIVB Kadınlar Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonasıyarı finalindeVakıfbank, Çin'in Guangdong Evergrande takımını 3-0 yenerek, finale yükseldi. Final mücadelesi ise yarın 18:00'de oynanacak ve NTV Spor Smart HD'den canlı olarak yayınlanacak. FIVB Kadınlar Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonası yarı finalinde Vakıfbank, Çin'in Guangdong Evergrande takımını 3-0 yenerek, finale yükseldi.

İsviçre'nin Zürih kentinde gerçekleştirilen organizasyonun dördüncü gününde B Grubu'ndaki iki maçını da kazanan Vakıfbank, yarı finalde A Grubu'nu ikinci tamamlayan Çin temsilcisi Guangdong Evergrande ile karşılaştı. Vakıfbank, rakibini 28-26, 25-15 ve 25-20'lik setler sonucunda 3-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Türk temsilcisi bu sonuçla üst üste 51. resmi maçını da kazandı.

Vakıfbank finalde, İsviçre'nin Volero Zürih ile Brezilya'nın Unilever Volei takımları arasında bu akşam oynanacak maçın galibiyle karşılaşacak.

VAKIFBANK'IN FİNALDEKİ RAKİBİ BELLİ OLDU
FIVB Kadınlar Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonası'nda finale yükselen Vakıfbank'ın rakibi, Brezilya temsilcisi Unilever Volei oldu.

Zürih'teki turnuvanın yarı finalinde İsviçre'nin Volero Zürih ile Brezilya'nın Unilever Volei takımları karşı karşıya geldi. Maçı Brezilya temsilcisi 3-0 kazandı.

Unilever Volei, rakibini 25-23, 25-20 ve 25-16'lık setlerle mağlup etti.

Vakıfbank, Unilever Volei ile grup maçları sırasında da karşılaşmış ve rakibini 3-1 yenmişti.

İki takım arasındaki final maçı yarın TSİ 18.00'de başlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...