VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi'nde finalde

Düzenleyen: / Kaynak: AA
VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi'nde finalde

SPOR Haberleri  / AA

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali ilk maçında Fenerbahçe Grundig'i 3-0 yenerek finale yükseldi.

Voleybolda Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali ilk maçında Fenerbahçe Grundig'i 3-0 yenen VakıfBank, finale yükseldi.

İtalya'nın Montichiari kentinde gerçekleştirilen organizasyonun ilk maçında Fenerbahçe Grundig'i 3-0 yenen VakıfBank, Avrupa'nın bir numaralı kupasında adını finale yazdırdı.

Avrupa kupalarındaki en başarılı Türk takımı olan ve CEV Şampiyonlar Ligi'nde 2011 ve 2013 yılında mutlu sona ulaşan sarı-siyahlı ekip, güçlü rakibi Fenerbahçe Grundig'e set vermeden maçı kazandı.

Dörtlü Final organizasyonunda üst üste 4. kez mücadele eden ve Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezon yarı finalde Eczacıbaşı VitrA'ya mağlup olarak veda eden VakıfBank, yarın final maçına çıkacak.

VakıfBank, finalde, ev sahibi Pomi Casalmaggiore ile Rusya'nın Dinamo Kazan ekibi arasında oynanacak maçın galibiyle karşı karşıya gelecek.
Finale yenilgisiz çıktı

VakıfBank, Dörtlü Final'de Fenerbahçe Grundig karşısında elde ettiği galibiyetle Şampiyonlar Ligi'nde finale yenilgisiz çıkma başarısı gösterdi.

Kendisi gibi Dörtlü Final'e namağlup yükselen Fenerbahçe Grundig'e bu sezon Avrupa'da ilk mağlubiyetini tattıran Vakıfbank, Şampiyonlar Lig'inde grup aşamasında oynadığı 6 ve play-off etabında çıktığı 4 maçtan galibiyetle ayrılmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...