Üzerime düşeni yaptım

Üzerime düşeni yaptım

SPOR Haberleri

Usta, Hekimoğlu'yla yaptıkları girişimlerle ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta, 5-6 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan Olağan Genel Kurulu'na doğru, diğer başkan adayı Celil Hekimoğlu'yla birleşme adına bugüne kadar yaptıkları girişimlerle ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu. Trabzon'da bir otelde, kongre üyelerine seslenen Usta, birleşmenin ve bütünleşmenin sağlanması adına Trabzonspor eski başkanlarına ve Trabzonspor divanına ve üyelerine açık çek verdiğini vurguladı. Usta, "Tek bir liste etrafında birleşip, camianın parçalanmışlığına son vermiş şekilde bu yolculuğa çıkabilmiş olmayı isterdim. Bunun aktörleri kimler, neden biz bunu başaramıyoruz?" dedi. Son seçimi kaybettiği günden bu yana çalışmalara başladığını belirten Usta, "Ne zaman ki kongre kararı alındı. O zaman çalışmalarımızı açıkça dillendirip ortaya çıkmaya başladık" dedi. 
Camia ne derse ben varım!
Birleşmenin gerçekleşmemesine üzüldüğünü belirten Usta, "Yaptığımız görüşmelerde beraber olalım istedik. Sayın Celil Hekimoğlu ile birleşme adına yaptığımız bütün görüşmelerden ve girişimlerden sonuç çıkmayınca bir gün baktım ki dönüşümlü başkanlık diye bir şey çıktı. Sağduyu ile durdum önce. Tüzüğün asla müsait olmadığı bir şeyden bahsediyoruz. Trabzonspor camiası iki kişi koltuk bulmak için seferberlik ilan edecek. Önce onu, sonra beni koltuğa yerleştirmek üzere tüzük değiştireceğiz. Ben utanıyorum bundan. Başkan bıraktığı andan yeni bir kongre var. Yeni bir kongreye kim ipotek koyabiliyor? Sonra da bana yeni bir koltuk hazırlıyor! İnanılır gibi değil. Bu parçalı yapıyla devam etmekten hicap duyuyorum. Trabzonspor camiası neye karar verirse ben varım. Trabzonspor menfaati için varım. Yeni şampiyonluklar için varım" dedi. 
Tekelioğlu Fener’i çözdü
Şota Arveladze ile yolların ayrılmasından sonra Trabzonspor'un geçiş döneminde görev başına gelen altyapı sorumlusu Sadi Tekelioğlu, Fenerbahçe ile oynayacakları maç için sıkı bir çalışma yapıyor. Rakiplerini en ince detaya kadar analiz ettiklerini belirten tecrübeli teknik adam, oyuncularına da bunları aktarıyor. Fenerbahçe'nin maça çok baskılı başladığını ve 60'ıncı dakikadan sonra aktif dinlenmeye geçtiğini belirten Tekelioğlu, "Rakibin savunmasının en zayıf olduğu dakikalar da bundan sonra başlıyor. 60'tan sonra bulacağımız bir gol maçı bize getirebilir" ifadelerini kullandı. 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...