Uyanık Fransız

Uyanık Fransız

SPOR Haberleri

Toulouse Başkanı Olivier Sadran, Galatasaray'ın bonservisini almaya çalıştığı Umut Bulut'a Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da talip olmasını fırsata çevirdi.

Geride bıraktığımız sezon kiralık olarak forma giyen Umut Bulut'un bonservisini uygun bir fiyata almak isteyen Galatasaray'ın bu planı sekteye uğradı. Fenerbahçe başta olmak üzere, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da oyuncuya talip olmasını fırsata çevirmek isteyen Fransız kulübünün başkanı Olivier Sadran, "Umut'un gelecek planları arasında Toulouse'un olduğunu sanmıyorum. Takımdan ayrılmak istediğini bize iletmişti. Ona 3.2 milyon euro değer biçtik, bu bonservisi getirene Umut'u satacağız" ifadelerini kullandı. Türkiye'de G.Saray'dan başka bir takımda forma giymek istemediğini dile getiren Umut için, sarı-kırmızılı yönetimin son defa pazarlık masasına oturması bekleniyor.
YERLİ MALI HAFTASI!
Seçimin ardından bugün transfer çalışmalarına hız verecek olan G.Saray'da yerli futbolcular da ilk hedefler arasında yer alıyor. Yabancı sınırıyla ilgili Futbol Federasyonu'nun kararını değiştirmesini bekleyen yönetim, ilk olarak Fatih Terim'in isteği üzerine sözleşmeleri biten Engin Baytar, Gökhan Zan ve Aydın Yılmaz'la bir görüşme yapacak. Yönetim, bu oyunculara garanti parasını düşürmeyi, maç başı ücretlerini ise yükseltmeyi teklif edecek. Ayrıca Fulham forması giyen Kerim Frei, Reading'de oynayan Jem Paul Karacan ile birlikte, Kayserispor'dan Okay Yokuşlu için temaslar sıklaştırılacak. Bir aksilik olmaması durumunda Kerim Frei, U20 Dünya Kupası'nın ardından sözleşme imzalayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...