Usta'dan camiaya sesleniş

Düzenleyen:
Usta'dan camiaya sesleniş

SPOR Haberleri

“3 Temmuz’da FIFA’ya başvuru var. Sonrasında güzel şeyler olacak”

Yeni sezonun hazırlıklarına devam eden ve taraftarı transfer bekleyen Trabzonspor’da başkan Muharrem Usta, sosyal mesajlarına devam etti. Sosyal medyayı çok iyi kullanan ve sürekli aktif olan Usta, anket düzenleyip taraftarın nabzını tuttu. Soru; “50. yılda öncelik sportif başarı mı, ekonomi ve sportif başarı mı? şeklindeydi. 9 bin 661 kişi katıldı ve çıkan sonuç da dikkat çekiciydi: Yüzde 50. Ve mesajı aldığını ifade eden Usta “Anlaşılan o ki cevap; hepsi. İyi olacak dostlar, iyi olacak. Transferler mi? Az ama öz, onlar da gelecek. Gaza gelmek yok, sabırla yola devam. Önümüzdeki günler hareketli olacak” ifadelerini kullandı.
Transfer müjdesi
Usta şike davasıyla ilgili de, “FIFA başvurusuyla haftaya start vereceğiz. İnşallah devamında da güzel gelişmeler olacak” dedi. Kulübün genel sekreteri Gençağa Meriç de kulübün 50’nci yılında zirveye oynayan bir takım kurmak için çalışmalarının devam ettiğini belirterek “Transferde UEFA kriterlerine göre de hareket ediyoruz. Takıma bu hafta içinde birkaç transferimiz daha katılabilir. Geçen yıl gelirimizi 90 milyondan 190 milyonlara artırdık. Bu noktada her şey planlı bir şekilde yapılıyor. Alınacak oyuncularla da ciddi görüşmeler yapıldı. Kimsenin bu konuda şüphesi olmasın” diye görüş belirtti. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...