Usta'dan 2 müjde: Burak dönüyor

Düzenleyen:
Usta'dan 2 müjde: Burak dönüyor

SPOR Haberleri

Transferin sessiz ekibi Trabzonspor çok önemli iki takviye yapmak üzere. İsimler de belli. Başkan Muharrem Usta, gelişmeler hakkında bilgi verip taraftarı heyecanlandıracak ifadeler kullandı.

Usta, forveti de stoperi de bulduklarını söyledi. Başkan, Çin’in Beijing Guoan takımında forma giyen eski futbolcuları Burak Yılmaz ile anlaşmaya vardıklarını, stoper konusunda da Medel için kulübü Inter’le el sıkıştıklarını söyledi. Usta “Biz Burak ile 3 aşağı 5 yukarı anlaştık. Kulüple de görüşüyoruz. Onlardan da haber bekliyoruz. Çin kulübü ile anlaşabilirsek Burak bizde olacak. Zaten kendisi de çok heyecanlı ve istekli. İlk temasımız stadın açılışında başlamıştı” dedi.

İki isim kapandı

Usta savunma konusunda da “Stoperde ilk sırada Gary Medel var. Inter ile Medel konusunda anlaştık ancak Konfederasyonlar Kupası sebebiyle Rusya’da olması görüşmelerimizin geç başlamasına sebep oldu. Dün (önceki gün) menajeriyle gö-rüştük. Bir gün daha süre istedi. Tekrar görüşeceğiz. Onu da isteyen 1-2 kulüp bulunuyor. Onları da değerlendiriyorlar. Biz de fiyatla ilgili son noktaya gelmeye çalışıyoruz. Özetle oraya bir oyuncu lazım. Burak’ın olup olmamasına göre tablo şekilleniyor. Burak olur ve Medel veya başka bir stoper alırsak transferi kapatabiliriz” dedi. Trabzon’un başkanı Serdar Taşçı’nın ise alternatif olarak beklediğini söyledi.

Sosa’dan cevap bekliyoruz

Bordo-mavililerin patronu orta saha konusunda da görüşmelerin sürdüğünü söylerken isim de verdi... Usta orta sahada hücuma dönük ve birkaç bölgede de oynayabilecek bir oyuncuyu kadrolarına katmayı planladıklarını ve bu konuda Beşiktaş’ın eski oyuncusu Milanlı Sosa için tekliflerini yaptıklarını söyledi. Başkan, şu anda forma şansı olmayan Sosa olayında cevap beklediklerini ifade etti. Usta, uzun süredir görüşme halinde oldukları Zlatko Junuzovic ve Edin Visca transfer dosyalarının ise kapandığını söyledi. Zlatko’nun tekliflerine teşekkür ettiğini, Başakşehir forması giyen Edin Visca’nın ise maliyetinin çok yüksek olduğunu açıkladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...