Usta: Yanal ile 10 yıl

Düzenleyen:
Usta: Yanal ile 10 yıl

SPOR Haberleri

“Her başarısızlıkta hoca değişimi devri bitmiştir. Kulübün 8-10 senelik teknik adama ihtiyacı vardır. Biz Ersun Yanal’ı seçtik”

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta’dan özellikle teknik adam konusunda kararlı bir duruş var. “5 yıldır Trabzonspor hep yapılanıyor, yıkıyor, yapılanıyor, yıkıyor. 5 yıldır yaşadıklarımızı tekrar yaşamak istemiyoruz. Yeni bir yolculuk başlıyor. Trabzonspor için önemli olan ligi kaçıncı sırada tamamlayacağımız değil, takım olmayı başarmaktır” diyen Usta, “Vahid Halilhodzic gelmişti, keşke devam etseydi. Mustafa Reşit Akçay vardı, keşke devam etseydi. Ersun Yanal ilk döneminde gelmişti, keşke devam etseydi. Süreklilik olsaydı bugün Trabzonspor’un borcu 5 kat az olurdu. Takım başarısız gittiği anda hoca değişsin, bir santrfor gelsin, bunların hepsi tartışılabilir ama birisi hariç. Artık hoca ve oyuncuları yok saymak ve sürekli yeniden düzen kurmanın bizim literatürümüzden çıkması lazım” dedi. 
Nuri gündemimizde yok
“Değil gelecek sene, Trabzonspor’un 8-10 sene başında olacak bir teknik direktöre ihtiyacı var. Bu teknik direktörü biz seçtik, ‘Ersun Yanal’ dedik. Trabzonspor’da teknik direktör değiştirme gibi bir konu kapanmıştır” diyerek sözlerine devam eden Usta, Nuri Şahin’le hiç görüşmelerinin olmadığı gibi gündemlerine de girmediğini ifade etti. Yeni yapılanmanın ardından Türkiye’nin en dar kadrolarından birine sahip olduklarının da altını çizen Muharrem Başkan “Önümüzdeki 3-4 maç var. Hangi bölgelere takviye yapmamız gerektiğini daha net bir şekilde göreceğiz” ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...