Usta üzgün, çırak memnun

Usta üzgün, çırak memnun

SPOR Haberleri

Mehmet Özdilek, Beşiktaş'tan eski hocası Christoph Daum'a maç öncesi başarı diledi.

Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalan Bursaspor'da Teknik Direktör Christoph Daum, alınan beraberliğe rağmen oyuncularını performansı nedeniyle kutladı. Alman Hoca, "Futbolcularım ellerinden geleni yaptılar. Her şey iyi gitti fakat istediğimiz golleri bulamadığımız için mutsuzum. Maça baktığımızda baskılı oynuyorsunuz, sağdan soldan ortalar geliyor, gol atmaya çalışıyorsunuz ama olmayınca bunlar bir şey ifade etmiyor" diye konuştu. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise alınan bir puanı başarı olarak gördüklerini dile getirdi. Özdilek, "Penaltı gol olsaydı maçın rengi farklı yerlere gidebilirdi. Beni sevindiren; penaltıdan sonra oyunun kontrolünü elimizde tuttuk. Oyuncularımı gönülden kutluyorum" ifadelerini kullandı.EVDEKİ YABANCI
Sahasında başarılı sonuçlara imza atamayan Bursaspor, Gençlerbirliği'ne de puan kaptırdı: 0-0. Maça Timsahlar hızlı başladı. 12. dakikada Taiwo'nun pasıyla sol kanattan hareketlenen Sestak, topu penaltı noktasına doğru ortaladı. Belluschi'nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak, yandan az farkla auta gitti. 17. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Tosic'e, Basser kayarak müdahale etti. Hakem Barış Şimşek, Basser'in topa elle müdahale ettiğini belirterek penaltı noktasını gösterdi. 17. dakikada Jimmy Durmaz'ın kullandığı penaltı atışında top yandan dışarı gitti. 22. dakikada Gençlerbirliği atağında Jimmy Durmaz'ın pasıyla solkanattan hareketlenen Stancu, çaprazdan sert vurdu. Meşin yuvarlak, direğin yanından auta çıktı. İlk yarı 0-0 sona erdi.
52. dakikada kullanılan korner sonrasında ceza sahası içerisinde boşta kalan topa Taiwo çok sert bir şut çıkardı. Kaleye giden topu karambolde son anda savunma uzaklaştırmayı başardı. 79. dakikada sol kanattan gelişen Bursaspor atağında Ferhat sol kanattan aldığı topla aut çizgisine yakın noktadan ceza sahası içerisine sert bir orta çıkardı. Kaleciyi geçen topa altı pas üzerinde Sestak dokundu ancak Sestak'ın bu vuruşunda top boş kale yerine yandan auta gitti. Maçta gol olmayınca Bursaspor sahasındaki 4. beraberliğini aldı. gt; Ahmet Faruk ÇABUK-Bursa (İHA) nbsp;

Maç sonu gerginlik
Bursaspor-Gençlerbirliği karşılaşması sonunda ortam iyice gerildi. Yeşil-beyazlı takımın Arjantinli futbolcusu Renato Civelli ile Gençlerbirliği kalecisi Ramazan tartışmaya başladı. Araya giren iki takım futbolcuları zor da olsa olayı yatıştırdı. Hakem Barış Şimşek daha sonra iki futbolcuya da sarı kart gösterdi.



nbsp;Usta üzgün, çırak memnun

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...