Uşak Sportif rahat bir nefes aldı

/ Kaynak: DHA
Uşak Sportif rahat bir nefes aldı

SPOR Haberleri  / DHA

Türkiye Basketbol Ligi'nde 6 maçta 5 mağlubiyetin ardından Trabzonspor Medical Park'ı 81-78 yenen Uşak Sportif, rahat bir nefes aldı.

Duygu patlaması yaşayan antrenör Ozan Bulkaz, "Uşak Sportif bizim için şeref ve namus meselesi" dedi. Sorunlarla uğraştıkları bir dönemde mutlak kazanmaları gereken bir maçı galip tamamladıklarını söyleyen Ozan Bulkaz, "Son haftalarda takıma gelen transfer yasağı ve Carter'la ilgili transfer haberleri motive olmamızı zorlaştırdı. Buna rağmen kazanmayı bildik" diye konuştu. Yaşadıkları sıkıntılardan dert yanan Ozan Bulkazı, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Uşak'ta 2000 sporcuya hizmet veren bir altyapıya sahibiz. Anadolu'dan çok mütevazı rakamlarla yola çıkıp, play off oynayan, Eurochallenge'da tur atlayan bir takım olduk. Hiçbir destek almadan örnek bir model olmaya çalışıyoruz. Bu oluşum ne başka bir kulübü satın alarak ne de sponsor desteği ile oldu. Bunu Uşak olarak başardık ve başarıyla gurur duyuyoruz. Bu bizim için bir davadır. Sonuna kadar da davamız için savaşıp, Uşak Sportif'i hak ettiği yere getireceğiz."

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...