Usain Bolt'a Türkiye'den talip var

Düzenleyen:
Usain Bolt'a Türkiye'den talip var

SPOR Haberleri

Eski rekortmen atlet Usain Bolt'un uzun zamandır dile getirdiği profesyonel futbolcu olma isteğine karşılık olarak birçok kulüpten teklif aldığı, bunların arasında Türk takımlarının da olduğu açıklandı.

Profesyonel futbolcu olmak istediğini atlet olduğu dönemde de açıklayan Usain Bolt, atletizmi bıraktıktan sonra Avustralya Ligi ekiplerinden Central Coast Mariners ile 6 haftalık deneme sözleşmesi imzalamıştı. Dünyaca ünlü yıldız Usain Bolt'a Türkiye'den de teklifler olduğu açıklandı.

TÜRKİYE'DE FUTBOL OYNAYABİLİR

ESPN'in haberine göre; Jamaikalı rekortmen eski atlet için Avustralya'nın yanı sıra Türkiye, Macaristan ve ABD 2. Ligi'nden transfer teklifleri var.

Bu tekliflerden bazıları Avustralya ekibi Central Coast'un yaptığı gibi deneme süreli teklifler olsa da bazı tekliflerin profesyonel sözleşme şeklinde olduğu iddia ediliyor.

Uşain Bolt daha önce Borussia Dortmund ve Norveç ekibi Stromsgodset ile antrenmanlara çıkmıştı. Atletizm kariyerine nokta koyan Bolt, en büyük hayali olan profesyonel futbolcu olmaya oldukça yakın.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...