Uruguaylı stoper Diego Godin 37 yaşında futbolu bıraktığını açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Uruguaylı stoper Diego Godin 37 yaşında futbolu bıraktığını açıkladı
SPOR Haberleri

Atletico Madrid efsanesi Diego Godin "Zamanı geldi. Teşekkürler futbol." notuyla paylaştığı videoyla emeklilik kararını duyurdu. 37 yaşındaki Uruguaylı stoper bir dönem Beşiktaş'a transfer olmak üzereyken Serie A'da Cagliari'yi tercih etmişti.

Atletico Madrid formasıyla futbolun yakın dönemine damga vuran stoperlerden biri olan 37 yaşındaki Uruguaylı futbolcu Diego Godin, aktif kariyerini noktaladı. Godin son olarak Arjantin'de Velez Sarsfield formasıy giymişti.

Yıllarca Uruguay Milli Takımı'nda kaptanlık yapan Godin, sosyal medya hesaplarından "Zamanı geldi. Teşekkürler futbol." notuyla paylaştığı videoyla emeklilik kararını duyurdu.

https://twitter.com/diegogodin/status/1686061747872972805

ATLETİCO MADRİD'LE ZİRVEYİ GÖRDÜ

Uruguay Milli Takımı formasını en fazla (161 kez) giyen futbolcu unvanının sahibi Godin, kariyeri boyunca Atletico Madrid, Inter, ​​​​​​​Villarreal gibi Avrupa'nın önde gelen kulüplerinde top koşturdu.

2010'dan 2019'a kadar oynadığı Atletico Madrid'de 2 kez UEFA Şampiyonlar Ligi finaline çıkan Godin, La Liga ve İspanya Kral Kupası'nda birer, UEFA Avrupa Ligi'nde 2, UEFA Süper Kupası'nda da 3 şampiyonluk elde etti.

https://twitter.com/DiegoForlan7/status/1661847127280984069

Godin, milli formayla ise 2011 Kupa Amerika'da mutlu sona ulaştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...