Ünlü diziden F.Bahçe'ye özür

Düzenleyen:
Ünlü diziden F.Bahçe'ye özür
SPOR Haberleri

Dün akşam yayınlanan bir televizyon dizisindeki sahne Fenerbahçe camiasının tepkisini çekti. Başkan Aziz Yıldırım ve sarı lacivertli kulübün hedef alındığını düşünen sarı lacivertli taraftarlar, diziyi yayınlayan kanala tepki gösterirken, yapımcı şirketten özür açıklaması geldi.

Fox TV'de yayınlanan dizinin yapımcılık şirketi Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe camiasından özür diledi. TMC Film, Familya dizisinde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ima edilerek işlenen 'r' harfli diyaloglar yüzünden sarı lacivertli camia ve taraftarlardan özür diledi.

TMC Film'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;
"Büyük Fenerbahçe taraftarı ve Camiası; dizimizde geçen bir diyaloğun, amacını ve niyetini aşarak sevgili Fenerbahçe taraftarını kırdığını üzüntüyle fark ettik. Şüphesiz ki burada amacımız Fenerbahçe gibi köklü bir kulübü kırmak değildi. Böyle bir yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiğimiz için tüm Fenerbahçe camiasından özür diler, hassasiyetleri için teşekkür ederiz"

Dizideki o sahne nedeniyle Fenerbahçe’den özür dilediler
TMC Film, Familya dizisinde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ima edilerek işlenen 'r' harfli diyaloglar yüzünden sarı lacivertli camia ve taraftarlardan özür diledi. TMC Film'den yapılan açıklamada, "Büyük Fenerbahçe taraftarı ve Camiası; dizimizde geçen bir diyaloğun, amacını ve niyetini aşarak sevgili Fenerbahçe taraftarını kırdığını üzüntüyle fark ettik. Şüphesiz ki burada amacımız Fenerbahçe gibi köklü bir kulübü kırmak değildi. Böyle bir yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiğimiz için tüm Fenerbahçe camiasından özür diler, hassasiyetleri için teşekkür ederiz" denildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...