Ünal Karaman'dan Tolga'ya, 'Sen bize lazımsın'

Ünal Karaman'dan Tolga'ya, 'Sen bize lazımsın'

SPOR Haberleri

Trabzonspor, Beşiktaş'a transferi gerçekleşmeyen Tolga Zengin'i Perşembe günü oynayacağı Derry City maçına motive etmeye çalışıyor.

Beşiktaş'ın ısrarla istediği ancak transferini gerçekleştiremediği Tolga Zengin'in morali bir hayli bozuk. Davraz kampının son günlerinde sinirli tavırlarıyla dikkat çeken tecrübeli kaleciyi teselli etmek için Ünal Karaman devreye girdi. Tolga'nın transfer düşüncesini tamamen kafasından çıkarması için tavsiyelerde bulunan Karaman, "Senin Trabzonspor'u ne kadar çok sevdiğini biliyoruz. Yeni sezonda en güvendiğimiz isimlerin başında geliyorsun. Beynini takımın başarısı için yormanı istiyoruz. Sen bize lazımsın. Kaliteni herkes nbsp;biliyor" diye motive ettiği belirtildi.
FORVETE ÇÖZÜM ARANIYOR
Kadrosundaki yabancı oyuncu fazlalığı sebebiyle transferde temkinli hareket etmek zorunda kalan Trabzonspor, forvet hattına bir türlü çözüm bulamadı. Yönetimin kamptan gelen rapor doğrultusunda harekete geçtiği ve önceliği forvet hattına verdiği öğrenilirken, Jaja'nın Kayserispor'a transferiyle tepki alan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, sürpriz bir transferle hem taraftarların gönlünü almayı, hem de kombine satışlarını artırmayı planlıyor. Bu isimlerin başında Fransız Florent Malouda'nın geldiği ileri sürülürken, Cenk Tosun isminin de ön planda tutulduğu belirtiliyor.
6 yabancı UEFA'da yok
Trabzonspor, Derry City maçı için UEFA'ya gönderdiği listede 6 oyuncusuna yer vermedi. Teknik Direktör Mustafa Akçay, listeye 22 futbolcunun ismini yazarken, Zokora, Sol Bamba, Emerson, Sapara, Cech ve Janko nbsp;listeden çıkarıldı.
Trabzon'a Kazak hakem
Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde İrlanda'nın Derry City takımı ile 18 Temmuz Perşembe günü oynayacağı maçı Kazakistan Futbol Federasyonundan Artyom Kuchin'in yöneteceği bildirildi. Kuchin'in yardımcılıklarını nbsp;
Sergey Vassyutin ve nbsp;Anatolyi Khodin yapacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...