Ünal Aysal'ın karar anı

Ünal Aysal'ın karar anı

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı kulübün 1 numarası, aday olup olmayacağına dair kesin kararını bugün vereceğini söyledi

Olağanüstü Genel Kurul'da aday olup olmayacağı merakla beklenen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'dan net mesaj. Sarı-kırmızılıların 1 numaralı ismi, bu akşam saatlerine kadar adaylık konusundaki kesin kararını vereceğini açıkladı. Aysal son günlerde kendilerine karşı yapılan bir organize saldırı olduğunu söyleyerek, "Bu saldırının nereden yapıldığını da çok iyi biliyorum. Bir TV kanalındaki spor programında, yöneticimizin ağzından veriliyormuş gibi, kulüpte türlü karışıklıklar yaşandığı şeklinde lanse edilen açıklamaları hayal mahsulü olarak değerlendiriyorum. Arka planda yalanları üretip, bu tip iftiraları atmak çok kolay. Ancak dediğim gibi, bu karalama kampanyasının üretilmesinde kimlerin aktif rol oynadığını çok iyi biliyorum" diye konuştu.
Yüreğinizi ortaya koyun
Öte yandan Aysal, aldığı kötü sonuçlarla eleştirilerin hedefinde olan sarı-kırmızılı takımı ziyaret etti. Aysal, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başlayan Galatasaray'ın Teknik Direktörü Cesare Prandelli ve futbolcularla bir araya geldi. Aysal'ın futbolculara yaptığı konuşmada, "Kulağınızı her şeye kapatın. Ben sizin içinizde cesaret olduğunu biliyorum. Sizden ricam, sahaya yüreğinizi koyun" dediği öğrenildi.
FLORYA ÇIKARMASI
Ünal Aysal, futbol takımının aldığı kötü sonuçlar sonrası soluğu Florya'da aldı. Başkan, Prandelli'yle durum değerlendirmesi yaptı.
Yalman'dan yeşil ışık nbsp;
Galatasaray eski Başkanı Alp Yalman, sarı-kırmızılı kulübün yaşadığı krizi atlatabileceğini belirterek başkanlığa yeşil ışık yaktı. Yalman, "Arkadaşlardan teveccüh edenler oldu. Görevi ben mi yaparım, başka bir arkadaş mı bilmiyorum ama Galatasaray kesinlikle yarı yolda bırakılmaz. Hiç kimse merak etmesin. Camia kendi içinden en iyisini bulur" diye konuştu. nbsp;
Prandelli'den nbsp;yeni imaj nbsp;
Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, yeniden imaj değişikliğine gitti. Sarı-kırmızılı kulübe imza attıktan sonra sakal bırakan İtalyan çalıştırıcı dün itibariyle bundan vazgeçti. Yeni imajıyla ilk kez dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Başkan Ünal Aysal ile konuşurken görüntülenen Prandelli'nin reklam filmi çekimleri nedeniyle sakallarını kestiği ortaya çıktı.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...