Ünal Aysal'ın ara transfer şartı ve yeni çilek açıklaması

Ünal Aysal'ın ara transfer şartı ve yeni çilek açıklaması

SPOR Haberleri

Ünal Aysal, ara transfer dönemi ve Türkiye Futbol Federasyonu ile sarı kırmızılı kulüp arasında yaşananlara yönelik açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Beyaz TV'ye yaptığı açıklamalarda bulundu. İlk olarak yeni sezonda lig ile ilgili beklentilerine değinen Aysal, "Güzel bir sezon izleyeceğiz. Daha kaliteli bir sezon bizi bekliyor. Tüm takımlar kadrolarına önemli takviyeler yaptı. Buradan rakiplerimize başarılar diliyoruz" dedi. Devre arasında takıma yeni takviyeler yapılma olasılığı ilgili olarak ise sarı kırmızılı kulübün başkanı, "Şu andaki kadromuz bence Türkiye Ligi için yeterli. Şampiyonlar Ligi için bu gruptan çıkarsak 1 veya 2 takviyeye ihtiyacımız olabilir. Ocak ayı transfer döneminde bu doğrultuda çalışmalar yapmayı düşünebiliriz" şeklinde görüş belirtti.
YENİ ÇİLEK AÇIKLAMASI
Kendisinden yeni bir çilek beklentisinin farkında olduğunu ifade eden Ünal Aysal, "Ben çilekten bahsetmiştim. Siz çileklerin kalitesini yükselttininz. Önemli olan Galatasaray'a fayda vermesi. Temennimiz bu yönde. Bugüne kadar yaptığımız transferlerin yüzde 80'inde çok şükür başarı yakaladık. İnşallah aramıza yeni katılacak isimler de katkı verir. İhtiyacımız olmayabilir ama takviye gereken bölge varsa elimizden geleni yaparız" sözleriyle sarı kırmızılı renklere gönül verenlerin yüreğine su serpti. Son olarak Türkiye Futbol Federasyonu ile Galatasaray arasındaki buzların yeni sezonda erimesi için ellerinden geleni yapacaklarının garantisini veren Aysal, "Federasyonun Galatasaray'a karşı uygulayacağı politika ile de ilgili. Galatasaray herkesle olan ilişkisini dostane tutma çabası içinde. Ancak ne yazık ki bugüne kadar federasyonla ilişkilerimiz bu yönde gelişmedi. Tabii ki iyiye gitmesini isteriz. İnşallah bundan sonra Galatasaray'ın federasyonla olan ilişkisi müspet bir yönde ilerler" diyerek sözlerini noktaladı. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...