Ünal Aysal'dan transfer açıklaması

/ Kaynak: CHA
Ünal Aysal'dan transfer açıklaması

SPOR Haberleri  / CHA

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, bir iki tane yere daha iyi oyuncu bulurlarsa transfer yapacaklarını söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, seçim çalışmaları bittikten sonra tranfser çalışmalarının hızlanacağını ve bir iki tane yere daha iyi oyuncu bulurlarsa tranfser yapacaklarını söyledi. Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen Seçimli Olağanüstü Genel Kurul toplantısında oyunu kullandıktan sonra lise bahçesinde üyelerle sohbet eden Başkan Aysal, sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Bir gazetecinin, "Seçim bittikten sonra transfer çalışmalarınız hızlanır mı ?" sorusuna Aysal, "Tabiki hızlanacak. Transfer sadece seçime bağlı değil. Önümüzdeki günlerde seçim işini de halledeceğiz. Zaten üç senedir kuralan bir takımız ve ekibimiz var. Takımda da devamlılık var. Bir iki tane yerde belki daha iyisini bulabilir miyiz, düşüncelerimiz var. Bu transferler olmasa da olur ama ben bu değişikliklerin olacağını tahmin ediyorum." diye cevapladı.

SEÇİME KATILANLARIN KALİTESİ BENİ MUTLU ETTİ

Seçime katılımın beklentisinin üzerinde olduğunu dile getiren Başkan, "Bu yaz günü bütün herkes güneye tatile gitmişken bu katılım benim beklentimin üstünde gerçekleşti. Yine seçime katılımcıların kalitesi de beni mutlu etti." diyerek şunları söyledi:

"Onlar gerçekten Galatasaray'ın sahibi olduklarını ispat eden her ortamda Galatasaray'ı temsil etmeye yalık olan kişiler. Bugün burada Galatasaray'ın ruhu toplanmış durumda. Zaten seçimden ziyade bir buluşma gibi oldu. Eski günleri yaadettik."

GALATASARAY'DA GÜÇLÜ İSİM YOK

Başka bir gazetecinin 'Güçlü bir yönetim oluşturulmadı' tarzında yapılan eleştirileri hatırlatması üzerine Ünal Aysal, şunları kaydetti:

"Galatasaray'da güçlü isim yok. Ben bir isim değildim, beni getirip başkan yaptılar. Galatasaray'da güçlü isim yok. Galatasaray'a hizmet etme niyetinde insanlar var. Camia zaten hep beraber aramızda ayrışım yok. Herkesin görev sırası geldiği vakit o görevi yüklenecek. Bu bayrak elden ele dolaşacak. Bu camia 500 senelik bir camia jenerasyonlar boyunca el değiştirerek devam edecek."

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...