Ünal Aysal'dan sert çıkış, 'Her başarılı hocamızı kaptırırsak'

Ünal Aysal'dan sert çıkış, 'Her başarılı hocamızı kaptırırsak'

SPOR Haberleri

Ünal Aysal, Terim'in sözleşmesi, Şampiyonlar Ligi ve Ergin Ataman'ın A Milli Basketbol Takımı'nın başına geçmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fox ile yapılan reklam anlaşması töreninde Fatih Terim'in sözleşmesi, Şampiyonlar Ligi ve Ergin Ataman'ın A Milli Basketbol Takımı'nın başına geçmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.Galatasaray, Dünyaca ünlü basın-yayın kuruluşu Fox International Channels ile reklam anlaşması imzaladı. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fox International Channels Güneydoğu Avrupa, Kafkaslar ve Orta Asya Kıdemli Başkan Yardımcısı Adam Theiler ve Galatasaray Spor Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan da imza töreninde açıklamalarda bulundu.Sarı-kırmızılı kulübün Başkanı Ünal Aysal, Fatih Terim'in ve Drogba'nın sözleşmesi, Ergin Ataman'ın basketbol takımının başında görev alması ve Şampiyonlar Ligi gruplarındaki durumları ile ilgili de yorumlarda bulundu. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, bu anlaşma ile kanaldan büyük bir gelir elde edeceklerini belirtirken, "Bugünlerde bu salonda pek sık görüşüyoruz. Bu Galatasaray Tv'nin gelişimi ve yeni bir adımın işareti. Daha kaliteli ve daha güçlü programları izleyeceksiniz. Fox grup ile yeni anlaşmamız, Galatasaray marka değerinin daha fazla duyulması çalışmasının mahsülüdür. İşin maddi boyutlara baktığımızda beklentilerimiz, önümüzdeki iki yılda TV'ye 5 Milyon TL gelir sağlanması. Bundan sonra Galatasaray TV'de büyük değişiklikleri izleyebileceksiniz." ifadelerini kullandı.Fox International Channels Güneydoğu Avrupa, Kafkaslar ve Orta Asya Kıdemli Başkan Yardımcısı Adam Theiler ise, "Galatasaray'a çok teşekkür ediyoruz. Burada olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Foxsports'un da geçtiğimiz günlerde tanıtımını yapmıştık. Avrupa'da 5 farklı kanalın lansmanını yaptık. Fox Sports olarak Tokyo'da da yatırımlarımız var. Galatasaray'ı da çalışma grubumuzun içine almak istiyoruz. Tüm Türkiye'de yerel bir satış ekibi ile çalışarak en fazla takip edilen televizyon olduk. Birinci önceliğimiz Galatasaray'ı küresel bir hale getirmek" açıklamasını yaptı.


"TÜRKİYE'NİN LİDER MARKASI GALATASARAY"
Galatasaray Spor Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan da, "Bir kere daha Türkiye'nin lider markası Galatasaray, kendi sektöründe lider Fox grup ile bir anlaşma imzalıyor. Fox grubu televizyon başta olmak üzere dergi ve sosyal medyada destek verecek. Bu iş birliği ile Fox Grup'un network'üne girerek binlerce tv ve web sitesine markamızı taşıyacağız. Galatasaray için hayırlı olsun" diye konuştu.


"GELİRİ YAZILI OLARAK BİLDİRİRİZ"
Aysal, bu çalışmadan elde edecekleri geliri sonra açıklayacaklarını belirtirken, "Bu çalışmayı yapan Kerem Ertan ve arkadaşlarına, bütün ekibe teşekkür etmek istiyorum. Galatasaray TV'ye yeterli mali desteği veremedik. Arkadaşlar bütün yokluklara rağmen iyi işler yaptılar. İçiniz rahat olsun Galatasaray TV iyi bir yere gelecektir. Her sponsorluk Galatasaray'ın başarısına katkı yapar. Toplam elde ettiğimiz geliri yazılı olarak bildiririz. " dedi.


"FEDERASYONDAN DA GERİ DÖNÜŞ BEKLİYORUZ"
Fatih Terim'in Milli Takım'daki görevi ile ilgili değerlendirme yapan Başkan, "Fatih Terim'in başarıları alışılmış bir şey. Bizler için sürpriz değil. Bizim de milli takıma katkımız oluyor. Büyük fedakarlık yapmıştır Galatasaray. 4 maç için milli takıma hoca göndermek büyük bir fedakarlıktır. Federasyondan da aynı geri dönüşü bekliyoruz." şeklinde yorum yaptı.


"EN KÖTÜ İHTİMALLE 3. OLURSAK..."
Şampiyonlar Ligi'ndeki gruplarının her takım için zorlu olduğunu söyleyen Ünal Aysal, "Şampiyonlar Ligi'nde zor bir gruptayız ancak guardımızı düşürmeyeceğiz. Bu bir ruh ve gönül birliği. Olmayacak bir şey değil. Burada en kötü ihtimalle 3. olursak UEFA'ya gideceğiz. Ancak ben şansımızın en az diğer rakipler kadar olduğunu düşünüyorum. Her 4 takımda zor bir kura çekti. Hepsi birbirlerinden daha çok çekecekler." açıklamasına dikkat çekti.


"GS TV'DEN NAKLEN YAYIN MÜMKÜN DEĞİL"
Spor Toto Süper Lig mücadelelerinin GS TV'den yayınlanmasının mümkün olmadığını belirten Arıboğan, "Türkiye ve Şampiyonlar Ligi için yayıncı kuruluşlar var. GS TV'den naklen yayın söz konusu değil. Kısa vadede olmamak üzere kendi maçlarını yayınlayan bir kanal olmak isteriz. Ancak bu uzun vadede olur." ifadelerini kullandı.


"BAŞARILI OLAN HER HOCAMIZI KAPTIRACAKSAK..."
Terim ve Ataman'ın milli takımın başında görev alması durumunu da değerlendiren başarılı yönetici, "Fatih hoca meşgul, özel işlerle kafasının bulandırılmasına ben karşıyım. Kulübümüz ve milli takım için doğrusu budur. Zamanı geldiğinde hoca kararını açıklar. Galatasaraylılığını ve milli takım sevgisini sınamayın. Soru sormayın. Galatasaray ve milli takımın alacağı neticeler Türkiye'nin lehinedir. Hocanın işini kolaylaştırmamız lazım. Medyadan anlayış ve destek bekliyorum. Bir görüşme yok ve görüşme konusunda ısrarcı değilim. Ergin Ataman ile ilgili gündemimize gelen bir şey yok. Ancak her branşta başarılı olanları kaptıracaksak federasyonların işini biz yapalım." diye konuştu.


"DROGBA İLE HERHANGİ BİR GELİŞME OLMADI"
Drogba'nın kontratının uzatılıp uzatılmayacağı ile ilgili bir soruya cevap veren Aysal, "Kontrat uzatma konusunda alışılagelmişin dışına çıkıyoruz. Bu anlaşmalar mevsim ortasında yapılır. Bir sene öncesinde biz bunları konuşuyoruz. Drogba ile herhangi bir gelişme olmadı. Başarılı bir oyuncu, tutmak istiyoruz. Zamanı gelince de bu uzatmayı yaparız" dedi ve sözlerini noktaladı.
(SPORX)




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...