Ünal Aysal'dan Mancini'ye yeni yıl jesti

Ünal Aysal'dan Mancini'ye yeni yıl jesti

SPOR Haberleri

Galatasaray'da tartışılan isim olan İtalyan hoca Roberto Mancini, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal nasıl bir jest yaptı.

Son haftalarda yeniden çıkışa geçen ve ciddi bir toparlanma sürecine giren Galatasaray 'da işler yolunda gibi gözüküyor. Bu hafta oynadığı Kayseri Erciyesspor'u deplasmanında 3-1 mağlup eden Galatasaray'da herkes Başkan Ünal Aysal 'ın teknik direktör Roberto Mancini 'ye yaptığı jest i konuşuyor... Başkan Aysal, İtalyan hocanın bir an önce tatile başlayabilmesi için özel uçak kiraladı.

Bu arada Alınan bilgilere göre, Mancini'yi Kayseri'den direkt olarak İtalya'nın Ancona şehrine götüren özel uçak Aysal'a tam 15 bin Euro'ya maloldu. Aysal'ın yeni yıl hediyesi olarak Mancini'ye böyle bir jest yaptığı konuşuluyor...

Öte yandan tecrübeli hocanın, İstanbul'da yaşamayı bir türlü kabul etmeyen eşini iknaya çalışacağı öğrenildi. Mancini'nin oğlunun da İstanbul'a gelmek istediği ifade ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...