Ünal Aysal, Jose Mourinho'ya teklif yaptı mı

Ünal Aysal, Jose Mourinho'ya teklif yaptı mı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın teknik direktör Fatih Terim'in görevine son vermesinin yankıları tüm sıcaklığı ile sürmeye devam ediyor.

Galatasaray'ın teknik direktör Fatih Terim'in görevine son vermesinin yankıları tüm sıcaklığı ile sürmeye devam ediyor. Hemen her geçen gün Terim'in gönderilişi hakkında yepyeni bir iddia gündemi ısıtırken; flaş iddialardan biri de spor basını kulislerinde konuşulmaya başlandı. O iddia; "Terim görevdeyken, Galatasaray Yönetimi dünyaca ünlü bir teknik adam ile görüştü ve bu teknik adam da Terim'e Galatasaray'dan teklif geldiğini söyledi" Galatasaray eski ikinci başkanı Adnan Öztürk'ün Telegol'de yayınlanan teaserında bu iddiayı doğrulayacak şekilde ifadeler kullanması ve hemen ardından da Sinan Engin'in "Fatih Terim görevdeyken başka teknik adamla görüştüler" şeklinde bir ifade kullanarak, "Terim, görevdeyken Terim'in arkadaşına teklif yaptılar ve daha sonra bu teknik adam da Terim'e durum anlatı. Kriz aslında çok önceden başlamıştı. Terim herşeyin farkında. Galatasaray Yönetimi bu işleri bıraksın" dedi.

JOSE'NİN KULAĞINA SU MU KAÇIRILDI? nbsp;
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın Jose Mourinho'ya olan hayranlığını hemen her fırsatta dile getirmesi, "Galatasaray Yönetimi, Fatih Terim görevdeyken Jose Mourinho'ya teklif yaptı" söylentileri de beraberinde getirdi. Galatasaray Yönetimi'nin Fatih Terim görevdeyken teklif götürdüğü iddia edilen isimlerden biri de sezon ortasında Bayern Münih'ten ayrılacağını açıklayan Jupp Heynckes...
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...