Ünal Aysal iki transferi birden açıkladı!

Ünal Aysal iki transferi birden açıkladı!

SPOR Haberleri

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı taraftarların beklediği transfer müjdesini verdi.

Açıklamalarda bulunan Aysal, Napoli'de forma giyen Dzemaili ve Eskişehirspor'da forma giyen Tarık Çamdal'ın transferini bitirdiklerini belirtti.

Aysal, Napoli'de forma giyen bir başka isim Goran Pandev'in transferi için de görüşmelerin sürdüğünü ve Makedon oyuncunun durumunun de en kısa süre içerisinde belli olacağını dile getirdi.

BORSAYA BİLDİRİLDİ

Galatasaray Kulübü, Tarık Çamdal'ın transferi için Eskişehirspor'la, Goran Pandev ve Blerim Dzemaili'nin transferleri için ise Napoli ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Tarık Çamdal'ın transferi için Eskişehirspor Kulübü ile; Goran Pandev'in ve Blerim Dzemaili'nin transferleri için Napoli Futbol Kulübü ile resmi görüşmelere başlanmıştır" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...