Ünal Aysal, Drogba için rapor bekliyor

Ünal Aysal, Drogba için rapor bekliyor

SPOR Haberleri

Galatasaray yönetimi, Fildişili yıldızı Didier Drogba konusundaki kararı Mancini'ye bıraktı

Sarı-Kırmızılılar'ın Didier Drogba'ya teklif yapmadığı haberi gündeme bomba gibi düşerken, yönetimin bu konuda henüz harekete geçmemesinin gerçek nedeninin ise teknik direktör Roberto Mancini olduğu ortaya çıktı. İtalyan hocanın, Fildişi Sahilli efsane golcünün kalması yönünde henüz yönetime bir istekte bulunmadığı öğrenildi. Yönetimin de bu yüzden şu ana kadar nikah tazeleme konusunda hiçbir girişimde bulunmadığı ifade edildi. Mancini'nin istemesi halinde Drogba'yla masaya oturacak olan yönetimi en çok düşündüren konu, yıldız futbolcunun astronomik maliyeti. Drogba 1.5 yıl için 10 milyon Euro garanti para ve 15 bin Euro maç başı ücrete imza atmıştı. Taraftarların kalmasını çok istemesine rağmen başkan Ünal Aysal'ın maliyetinin de yüksek oluşunun etkisiyle Drogba için harekete geçmeyip, Mancini'nin kararını bekleyeceği bildirildi.
MAYIS'I BEKLER Mİ?
Drogba'nın ise yönetimin sözleşme işini ağırdan alması nedeniyle bir hayli rahatsız olduğu öğrenildi. Fildişili oyuncu, menajeriyle görüşerek ABD'den kendisine talip olan takımlarla temasa geçmesini istedi. Galatasaray'dan iki yıllık teklif bekleyen ancak henüz bu isteğine kavuşamayan ünlü oyuncunun, mayıs ayına kadar sabredip sabretmeyeceği şu an için bir muamma. Drogba'ya eski kulübü Chelsea'den de Mourinho ile birlikte teknik heyette yer alması için teklif geldiği konuşuluyor. habertürk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...