Ünal Aysal, 'Bu ceza hepimize'

Ünal Aysal, 'Bu ceza hepimize'

SPOR Haberleri

Ünal Aysal, 'Bu cezalar sadece iki güzide kulübümüz için değil, bütün kulüplerimiz ve Türk futbolu için de son derece üzücüdür' dedi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, UEFA Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe ve Beşiktaş için verdiği cezayı değerlendirdi. Aysal, "Bu cezalar sadece iki güzide kulübümüz için değil, bütün kulüplerimiz ve Türk futbolu için de son derece üzücüdür. Bu tip olaylar karşısında rekabetçi duygulardan kendimizi soyutlayamazsak büyük hata yaparız" dedi. nbsp;Aysal, 27 Mayıs'ta kendisine ait tesislerde incelemelerde bulunmak üzere gittiği Iğdır'da 3 Temmuz süreci ve F.Bahçe ile ilgili çarpıcı açıklamalar yapmıştı. Aysal, ...Bu mahkemeler sonunda Aziz Yıldırım ceza yiyecek, maalesef Fenerbahçe de ceza alacak. Yani akılcı bir tedbir alınmadı. İleriyi göremediler" ifadesini kullanmıştı. (Sabah)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...